Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 44

W±tek: Jakie E38 kupiæ i nie pój¶æ z torbami :)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2013
    BMW
    e30
    Sk±d
    Trójmiasto

Jakie E38 kupiæ i nie pój¶æ z torbami :)

Witam, jak w temacie, poszukuje e38 z du¿± benzynk± min. 3.0 najlepiej najlepiej 4.4 w longu, mo¿e byæ tak¿e kopciuch czyli diesel - musi byæ tania i idealna :) ( Wiem wiem, kto¶ mi napisze ¿e takie promocje tylko w ERZE GSM :P ) mamy do wydania ok 15 tysiaków :) na pierwszy ostrza³ id± te które s± najbli¿ej mnie :) czyli 3miasto :) Od czego by¶cie zaczeli ?

http://otomoto.pl/bmw-740-drugi-wlas...C30431420.html Ta wydaje siê interesuj±ca, 4 litry diesel, fajne wnetrze

http://allegro.pl/bmw-e38-730-v8-lpg...510284510.html tu troche zalatuje wsi± , ale ma LPG :)

no i co¶ takiego, ale opis to jakie¶ bajki :))

http://otomoto.pl/bmw-740-bumier-C30449915.html
    Ostatnio edytowane przez Marcinos ; 01-09-2013 o 23:14

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2012
    BMW
    SZUKAM
    Sk±d
    ZAWIERCIE
    kolego bez zapasu gotówki +20ty¶ nie patrz na diesle a w dodatku na 4.0... W takiej kwocie to jedynie TDS ;)) co do reszty to modele strasznie umêczone. Je¶li dobrze poszukasz to mo¿e co¶ trafisz do jazdy w tej kwocie. Pozdrawiam

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2012
    BMW
    e38 740iA, e39 touring 528i
    Sk±d
    Krosno
    za 15 ty¶ praktycznie mo¿esz zapomnieæ o aucie idealnym jak to napisa³e¶. na idea³a z motorem v8 przeznacz sobie o 10 tys wiêcej. oczywi¶cie mo¿esz kupiæ 7er za w/w kwote ale licz siê +10ty¶ spokojnie. o dieslu zapomni a szczególnie 4.0 jak to napisa³ mój przedmówca.
    napisze ci z w³asnego do¶wiadczeniai kupi³em auto z ma³ym przebiegiem bo sporo poni¿ej 200tys z tym ¿e auto sta³o ponad rok
    na start:
    termostat
    pompa wody
    uszczelki pokrywy zaworów
    oleje silnik + skrzynia filtr itd
    LPG
    amortyatory
    tarcze +klocki
    i zrobi³o siê 7 tys
    nie liczê jaki¶ drobnych kwot na jakie¶ pierdo³y.
    to taki zestaw startowy
    zaznaczam moje auto ma ma³y przebieg i jest niedojechane.
    wiêkszo¶c e38 za tak± kwote maja spore przebiegi lub sa skatowane. Nie daj bo¿e jakbys sobie kupi³ polifta z takim motorem i vanosy trzeba by³o zrobiæ to ju¿ kolejne 7-8 tys.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2013
    BMW
    e30
    Sk±d
    Trójmiasto
    Jesssu nigdy TDS :))) Kolego RUTI, zdaje sobiê sprawê z dodatkowych wydatków. Pierw kupuje autko a potem bêde je powoli robiæ :) wiêc to 15 ty¶, to kwota startowa :) Ta niebieska jest dla was nawet s³aba ? Rozmawia³em z w³a¶cicielem dzi¶ rano, twierdzi ¿e mia³a dwóch w³a¶cicieli, jednego w DE i drugiego w Polsce. I zapiera siê ¿e auto nie ma ¿adnego wk³adu finansowego i ¿e wogle jest super hiper :)
    Dos³a³ mi wiêksze zdjêcia i auto nie wygl±da na umêczone, wrêcz przeciwnie :) I w³a¶nie jak w twoim przypadku auto sta³o bardzo d³ugo. Wymienia³ do¶æ sporo, troche mnie zastanawia czemu wymienia³ bak paliwa na nowy, ale...
    jedyynym wydatkiem by³oby tu ewentualnie LPG :) Po pracy ¶migam j± ogl±dn±æ. Zdradzicie mi na co patrzeæ ?
    Ostatnio edytowane przez Marcinos ; 02-09-2013 o 09:32

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Byczus
    Do³±czy³
    Aug 2013
    BMW
    E39 530dAT, E32 730i V8 manual
    Sk±d
    Poznañ
    jak ma byæ tanio, to diesla odpu¶æ, paradoksalnie serwis diesla wyjdzie dro¿ej, chyba, ¿e latasz du¿o km i g³ównie w trasie.
    masz do wydania 15k, ok.. i co dalej, jaka kwota na pocz±tkowy serwis olejowy i ewentualne usuniêcie usterek? pamiêtaj, ¿e E38 ma ju¿ 'aluminiowe' zawieszenie i jak przyjdzie zrobiæ kapitalny remont to kwoty siêgn± kilku tys.
    Jest BMW E39 530dA Touring 2001r.

Jest BMW E32 730i V8 manual 1992r.

By³o BMW E34 525i manual 1991r.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2012
    BMW
    e38 740iA, e39 touring 528i
    Sk±d
    Krosno
    ta granatowa wygl±da na do¶c fajna. wygl±da na ³adny egzemplarz. Poogladasz i bêdziesz widzia³.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2013
    BMW
    e30
    Sk±d
    Trójmiasto
    Byczu¶, wreszcie kto¶ do ¿eczy :) 4l dieslem mia³em okazje ¶migaæ rok temu i zrobi³o to na mnie wielkie wra¿enie. Natomiast km robiê niewiele, dziennie ok 50 MAX. w Miesi±cu my¶lê ¿e nie bêdzie to wiêcej ni¿ tysi±c. Czyli zdecydowanie oblooka³by¶ t± benzynkê ?

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar qba
    Do³±czy³
    Sep 2011
    BMW
    E32 750iL, E46 330Ci
    Sk±d
    Warszawa
    Przy ograniczonym bud¿ecie bra³bym 730i V8 manual lub 728i manual z jak najubo¿szym wyposazeniem.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2013
    BMW
    e30
    Sk±d
    Trójmiasto
    Kolego qba, a widzia³e¶ to ostatnie autko z og³oszenia ? czemu mam braæ a¿ takiego golasa ?

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar qba
    Do³±czy³
    Sep 2011
    BMW
    E32 750iL, E46 330Ci
    Sk±d
    Warszawa
    Cytat Zamieszczone przez Marcinos Zobacz posta
    Kolego qba, a widzia³e¶ to ostatnie autko z og³oszenia ? czemu mam braæ a¿ takiego golasa ?
    Nie podoba mi siê szpojler i felgi, ale je¿eli mia³bym blisko to móg³bym obejrzeæ.

mniej wyposazenia = mniej rzeczy do zepsucia = (zazwyczaj) mniej problemów.

Koega do¶æ d³ugo uje¿d¿a³ tak± 730i manual z 1994 roku w szmacie i z klim± na pokrêt³a. Auto by³o ABSOLUTNIE go³e, ale te¿ bezawaryjne i bezproblemowe. Do dzi¶ od czasu do czasu widujê je na taksówce, czyli nadal komu¶ s³u¿y i to mimo przebiegu pewnie co¶ pod 500000 km
    Ostatnio edytowane przez qba ; 02-09-2013 o 13:50

Podobne w±tki

1. Nie ka¿d± kobietê mo¿na kupiæ :)
    Przez Marecki7er w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 20-01-2012, 22:52
  2. [skrzynia] Sprzêg³o, jakie kupiæ?
    Przez DanielNoV w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 09-11-2011, 17:30
  3. Jakie CB radio kupiæ wraz z anten± ??
    Przez CICHY83 w dziale Diagnostyka / AUDIO / VIDEO / NAVI
    Odpowiedzi: 47
    Ostatni post / autor: 26-07-2011, 13:22
  4. [e38] Co kupiæ?
    Przez seven w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 21-03-2009, 08:50
  5. [19] muszê kupiæ 2 opony tylko nie wiem czy na przód czy na
    Przez Wiktor w dziale Felgi, opony, itp.
    Odpowiedzi: 16
    Ostatni post / autor: 19-10-2008, 11:23

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •