Jak niewiesz o co chodzi to przeczytaj dok³adnie wszystkie posty. Dobra Panowie, mo¿na zamkn±æ temat, tak czy siak dziêkuje wam za Pomoc...
Jak niewiesz o co chodzi to przeczytaj dok³adnie wszystkie posty. Dobra Panowie, mo¿na zamkn±æ temat, tak czy siak dziêkuje wam za Pomoc...
Boss, to te¿ nie powiedziane ¿e nie w³o¿y 10kz³ :)
Na to te¿ trzeba byæ przygotowanym.
A jak e38, które nie pu¶ci nas z torbami, to moim zdaniem 728i.
Koszta mniejsze ni¿ V8, dynamika do zaakceptowania, brzmienie ca³kiem fajne (chocia¿ nieco wyt³umione w stosunku do e36/46/39.).
Mi wysz³a do robienia g³owica, no i gdybym w V8 mia³ pomno¿yæ koszt x2 w stosunku do tego co wy³o¿y³em, to ju¿*by przekroczy³o to cenê niektórych egzemplarzy e38 wystawionych na allegro :)
A gdzie reszta serwisu.
Niestety, jak chce siê serwisowaæ e38 na dobrych czê¶ciach, to tanio nie ma.
A po drodze jeszcze zawsze wychodzi parê nowych pierdó³ek do zrobienia, co chyba najmocniej mnie w tym aucie irytuje.
Marcinos, nie przejmuj siê. Niektórzy lubi± robiæ z siebie hrabiostwo posiadaj±c e38 i chwal±c siê ile to nie w³o¿yli, jak drogie powinno byæ przy zakupie i jak drogi jest serwis.
Prawda jest taka, ¿e gdyby ka¿dy by³ taki zamo¿ny jak nieraz siebie przedstawia, to nie mieli by¶my tutaj e32, e38, e65 tylko w najwiêkszej mierze F01 :)
No i naj³atwiej siê mówi tym, którzy w³asne e38 u¿ywaj± co niedzielê, zamiast tyraæ nim na codzieñ - to jest przepa¶æ, ca³kowicie nieporównywalny rodzaj eksploatacji.
Ostatnio edytowane przez Red_Label ; 05-09-2013 o 11:03
dok³adnie tequilla jak nie w³azisz w dupe tylko piszesz prawdê to zaraz boli wszystkich
jak dlam nie kup sobie e-38 za 5 tysi tylko potem nie p³acz i nie zak³adaj sryliona tematów, ¿e auto stoi a nie je¼dzi to ¿e cos jest stare nie zawsze oznacza, ¿e tanie w u¿ytku
a co do tego, ¿e kazdy maj±c szmal je¼dzi³by f01 to mnie osobi¶cie staæ na e-65 a je¿d¿e e-32 bo je lubie i taki jest mój wybór tak¿e prosze nie mierzyæ wszystkich swoja miara
aha i skoro auto by³o ³adne to trzeba by³o brac a nie szarpac sie o tysi±c z³otych kupisz trupa to stracisz 10 000 a nie 1000
aha tak mi jeszcze wpad³o mi na auto nikt nie da³ ka¿dego dorobi³em siê ciê¿k± praca tak¿e chybiony argument
Ostatnio edytowane przez Zdzira 850I ; 05-09-2013 o 18:02
to raczej sprzedaj±cy ustala cenê a nie kupiec, kupiec albo moze przyjac takie warunki lub nie, a ze pozniej nie sprzeda .. to jego sprawa, a mo¿e sprzeda i to dro¿ej.... co kogo obchodzi, jak my polacy lubimy komu¶ ¼le ¿yczyæ...