Co ma klimatronic lub nawigacja lub fotele w pr±dzie do awaryjno¶ci samochodu? Zupe³nie nic! Tak wiêc golasa nie kupuj... Chyba, ¿e trafi siê zadbany to zawsze lepszy zadbany golas, ni¿ dor¿niêta "full opcja"
Co ma klimatronic lub nawigacja lub fotele w pr±dzie do awaryjno¶ci samochodu? Zupe³nie nic! Tak wiêc golasa nie kupuj... Chyba, ¿e trafi siê zadbany to zawsze lepszy zadbany golas, ni¿ dor¿niêta "full opcja"
Po czym wnosisz?...Np w tej ostatniej,granatowej...jestem bardzo ciekawy jak stwierdzile¶,¿e jest umêczona.
Powa¿nie...a które?Bo z tego co siê orientujê to na przodzie np tylko dolne wahacze s± z aluminium...a na tyle to chyba te¿ niewiele...
Koledze qba polecam zaporo¿ca...nic nie bêdzie siê psu³o...
Popieram...jak trafi sie autko wyposa¿one to bierz i siê nie przejmuj...akurat w E38 nie elektronika jest naprawdê problemem ale np zgni³e zbiorniki,sparcia³e podszybia,nie domykajace siê drzwi w zimie i zatrzaskujaca siê maska a tak¿e wieczne wibracje kó³...wiem wiem,¿e zaraz tutaj na mnie skocz± co niektórzy,¿e zawiecha wywalona i pewnie dlatego...pewnie w niektórych przypadkach tak ale u mnie wszystko by³o nówka a i tak troszkê te wibracje by³o czuæ w pewnych przedzia³ach prêdko¶ci...taka ju¿ bol±czka E38.Jednak wszystkie te problemy rekompensuje komfort...jednak je¶li o mnie chodzi to ju¿ nigdy nie kupi³ bym E38 ani ¿adnego BMW...ta 740iL,któr± mam jest raczej moj± ostatni±.Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Hehehe, kolega Arturo wpad³ i wszystko naprawde ¿eczowo podsumowa³ :) wiêc szacun :) za godzinê widzê to granatow± z Lakiernikiem i Mechanikiem :))) Tak¿e sprzedaj±cy siê niewywinie hehe :)) Zdam wam relacje !
Jak chcesz prawdziwej rady to po kupnie auta z takim silnikiem i za takie pieni±dze lepiej mieæ jeszcze z 10tys. na koncie.Za zadbane egzemplarze(zdecydowanie dro¿sze od tych og³oszeñ co poda³e¶) jakiekolwiek awarie zdarzaj± siê rzadko, a w zaniedbanych.....naprawdê kupê kasy.
Tak ze zdjêæ to wszystkie trzy w miarê ³adne, ale to cecha aut BMW-s± ³adne, wnêtrza w miarê trudno zniszczyæ, dopiero problem jest ze stanem technicznym (du¿e koszty).
Powodzenia i rozs±dku w zakupie!!!
Kolego nie bój siê auta za 15 tys które ma ju¿ 18 lat...nie popadajmy w paranoje.... Widzia³em zadbane e38 w tym auto Kataniarza oraz moja by³a e38 - to by³y autka godne uwagi i wcale nie kosztowa³y po 20 tys!!!
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Dobra Dobra Panowie,
W³a¶nie wróci³em do domu.
By³em tam z lakiernikiem i mechanikiem (ale niestety Toyota Aso :p). W³a¶ciciel ca³kiem konkretny, opowiada³ co i jak wskazuj±c na elementy, mnóstwo dokumentów, szyby owszem wszystkie orginalne. Auto naprawdê robi niesamowite wra¿enie. Na samochodzie nie ma szpachlunku, jest pro¶ciutki i raczej bezwypadkowy.
Blacharsko Nie ma zupe³nie NIC. Auo kupione od serwisu w niemcowni i (wg. dokumentów) przyprowadzone przez Pani± 65r do Polski. Pó¼niej naby³ to tera¼niejszy w³a¶ciciel (od bodajrze roku). Twierdzi³ ze samochód sporo sta³, widaæ ¿e robione do¶æ sporo, wkrêca siê na obroty jak szatan :D Jutro chce siê umówiæ do jakich¶ fachur w 3mie¶cie i stacjê diagnostyczn±. Ludzie z którymi by³em ¿eby mnie sprowadzili z chmur w razie podniety sami tam pozostali :) W aucie wszystko dzia³a. Z wad:Nie ma tylko telefonu (zosta³ kabelek) i ma co¶ z wy¶wietlaczem bo znikaj± pukty.
Jak bêdzie wszystko ok to czeka mnie ostra negocjacja, bo niedoczyta³em ¿e dop³ata do felunku :) Ca³o¶æ z zimówkami na 16, sportowym zawieszeniem jeszcze nie za³o¿onym mia³aby kosztowaæ 18 ty¶. DO tego jak dolicze gaz do wyjdzie lekkim h...m 24 tys. :(
Co wy na to ? Tylko niewiem czy znajde tak zadban± z LPG .Czy na forum obecny jest mo¿e kto¶ z 3miasta ? Bo wlasciciel sie zarzeka³ ¿e auto jest znane w 2 warsztatach? Sorry ¿e tak du¿o Pytañ bez ³adu i sk³adu, ale to jeszcze emocje :)
Autko wygl±da ca³kiem ciekawie... Jak bym szuka³ to pewnie bym siê ni± zainteresowa³...
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Jak zadbane i pewne,¿e bezwypadkowe to bierz...nie wiadomo co nastêpne mo¿e siê trafiæ a gaz za³o¿ysz sobie sam...a te fele z fotek to podaruj sobie...na kolana nie powalaj±.
Z tych linków najbardziej mnie przekonuje wersja srebrna. Tylko szkoda, ¿e to diesel :)