Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: Jakie E38 kupić i nie pójść z torbami :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 728iA
    Boss, to też nie powiedziane że nie włoży 10kzł :)
    Na to też trzeba być przygotowanym.
    A jak e38, które nie puści nas z torbami, to moim zdaniem 728i.
    Koszta mniejsze niż V8, dynamika do zaakceptowania, brzmienie całkiem fajne (chociaż nieco wytłumione w stosunku do e36/46/39.).
    Mi wyszła do robienia głowica, no i gdybym w V8 miał pomnożyć koszt x2 w stosunku do tego co wyłożyłem, to już*by przekroczyło to cenę niektórych egzemplarzy e38 wystawionych na allegro :)
    A gdzie reszta serwisu.
    Niestety, jak chce się serwisować e38 na dobrych częściach, to tanio nie ma.
    A po drodze jeszcze zawsze wychodzi parę nowych pierdółek do zrobienia, co chyba najmocniej mnie w tym aucie irytuje.

Marcinos, nie przejmuj się. Niektórzy lubią robić z siebie hrabiostwo posiadając e38 i chwaląc się ile to nie włożyli, jak drogie powinno być przy zakupie i jak drogi jest serwis.
    Prawda jest taka, że gdyby każdy był taki zamożny jak nieraz siebie przedstawia, to nie mieli byśmy tutaj e32, e38, e65 tylko w największej mierze F01 :)
    No i najłatwiej się mówi tym, którzy własne e38 używają co niedzielę, zamiast tyrać nim na codzień - to jest przepaść, całkowicie nieporównywalny rodzaj eksploatacji.
    Ostatnio edytowane przez Red_Label ; 05-09-2013 o 11:03

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez Marcinos Zobacz posta
    Ostrzegacie ? :) Banonowo.pl istne... nie 7er. Jednym daje mama, jedni wypruwają sobie flaki żeby spełnić marzenia...
    Cytat Zamieszczone przez Marcinos Zobacz posta
    K....a ile hejtu na tym forum, już mnie do porównujecie do właścicieli passatów w tdi... Że nie ma siana, że spłukany...
    Cytat Zamieszczone przez blizniak Zobacz posta
    jestem tu chwile na tym forum a to juz ktorys temat gdzie piszecie kogo na co stac i kto jakim padlem jezdzi a wolalby nowszym;/ na wczesniejszym forum MB takie cos bylo nie spotykane;/

forum to miejsce do podzielenia sie swoimi pogladami itd ale nie starajmy sie udowodnic ze wiemy kto cos tak naprawde woli?

Zauważyłem ostatnio dziwną tendencję wśród nowo zarejestrowanych użytkowników: logujecie się na forum, pytacie innych o zdanie, a jak odpowiedź jest nie po Waszej myśli to najeżdżacie na innych i się obrażacie. Myślicie, że piszemy takie opinie żeby kogoś obrazić albo się dowartościować(chodź i tacy też są :( ) ? Chcecie rady to radzimy, tylko potem jest "100 pytań do" dlaczego tak szybko się zepsuło, nie wiedziałem ze to tyle kosztuje itp.
    Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 05-09-2013 o 11:11
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    dokładnie tequilla jak nie włazisz w dupe tylko piszesz prawdę to zaraz boli wszystkich

jak dlam nie kup sobie e-38 za 5 tysi tylko potem nie płacz i nie zakładaj sryliona tematów, że auto stoi a nie jeździ to że cos jest stare nie zawsze oznacza, że tanie w użytku

a co do tego, że kazdy mając szmal jeździłby f01 to mnie osobiście stać na e-65 a jeżdże e-32 bo je lubie i taki jest mój wybór także prosze nie mierzyć wszystkich swoja miara

aha i skoro auto było ładne to trzeba było brac a nie szarpac sie o tysiąc złotych kupisz trupa to stracisz 10 000 a nie 1000

aha tak mi jeszcze wpadło mi na auto nikt nie dał każdego dorobiłem się ciężką praca także chybiony argument
    Ostatnio edytowane przez Zdzira 850I ; 05-09-2013 o 18:02

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    to raczej sprzedający ustala cenę a nie kupiec, kupiec albo moze przyjac takie warunki lub nie, a ze pozniej nie sprzeda .. to jego sprawa, a może sprzeda i to drożej.... co kogo obchodzi, jak my polacy lubimy komuś źle życzyć...