Z tych linków najbardziej mnie przekonuje wersja srebrna. Tylko szkoda, że to diesel :)
Z tych linków najbardziej mnie przekonuje wersja srebrna. Tylko szkoda, że to diesel :)
ile razy wy jezdzicie oglądać auto??? jakie stacje diagnostyczne? lakiernicy?? ja zawsze jade, oglądam, jazda próbna i biorę, i zawsze jade z kasa oglądać bo jade kupić a nie oglądać, a ze wyjdzie jakis tam słaby amortyzator... wyczuje w czasie jazdy a jak nie to OK kupie i wymienie po zakupie
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
i płakał jak sprzedawał za pół ceny..
nie rozumiem, auto dobre, podoba ci sie, dlaczego nie kupiłeś....
Ostatnio edytowane przez krzywy191 ; 03-09-2013 o 22:34
Nie kupil bo może chce mieć Tanie i Dobre...czyli 2 auta..jedno tanie a jedno dobre..ja po półrocznych poszukiwaniach,oględzinach,setkach kilometrow kupilem to które było najbliżej,i tak w kazde trzeba coś włożyć...
gdyby Pan Bóg preferował przedni napęd chodzilibyśmy na rękach...
nigdy nie jedz szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Witam! Prosze pomniejszyc fotke poprzednia w sygnaturze, niestety byla zbyt duza!!! Admin
WFK Wejherowo tam sprawdz auto Zajmują się tylko Bmw i mają je w jednym palcu Swoją 740d nieraz tam robiłem Naprawdę polecam
Niestety auta niekupiłem :( właściciel niechce mi obniżyć ceny nawet o tysiaka i wstyd bo kasy brakuje :( zbieram, może jeszcze zdąże. Ale po przejażdżce wiem że to będzie napewno 4.4 : )