Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Ile jest warte moje auto?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    No i wszystko w temacie. Dzieki Bimmer

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Vip Vip
    BMW
    bmw e-38 740 11/1999
    No wreszcie Jakub napisał coś z sensem! Przez moment myślałem że pop...doliłem forum :( ale widze że zawistni zazdrośni wszedzie się znajdą nawet na naszym forum . Przykre ale prawdziwe!!!
    M POWER;)

Początkujący Użytkownik Awatar blizniak
    BMW
    E32 735i
    jestem tu chwile na tym forum a to juz ktorys temat gdzie piszecie kogo na co stac i kto jakim padlem jezdzi a wolalby nowszym;/ na wczesniejszym forum MB takie cos bylo nie spotykane;/

forum to miejsce do podzielenia sie swoimi pogladami itd ale nie starajmy sie udowodnic ze wiemy kto cos tak naprawde woli?
    Marzenie>Mercedes-Benz 560 SEL AMG Paket 104tkm Japan auf Lager Bielefe
    JEST>
    E32 735i 89r AC Schnitzer S7 BlackBandit
    BYLO>
    W203 C32 AMG 01r SilverSpoon
    W126 420se Lorinser 1988r BialaDama
    W220 500 Long 99r GreenTea
    W220 500 01r BlueShine
    W220 500 Long 01r BlackPower
    W126 500se 83r WhitePrincess
    W126 300se 86r LPG badcar
    W126 280se 84r dead

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez blizniak Zobacz posta
    jestem tu chwile na tym forum a to juz ktorys temat gdzie piszecie kogo na co stac i kto jakim padlem jezdzi a wolalby nowszym;/ na wczesniejszym forum MB takie cos bylo nie spotykane;/

forum to miejsce do podzielenia sie swoimi pogladami itd ale nie starajmy sie udowodnic ze wiemy kto cos tak naprawde woli?
    W nieodpowiednie tematy wchodzisz :) Jest grupa ludzi, która schematowo odpisuje , jest też grupa ludzi która zakupiła sobie tablety i zamiast czytać skład chemiczny domestosa w kiblu to loguje się na forum i wrzuca kilka demoralizujących opinii.
    Ale też trzeba na niektóre sprawy popatrzeć z dystansem.

Doświadczony Użytkownik Awatar technics
    BMW
    octavia 1.9tdi ex e65 745 2002 rok ex e38 735
    Tylko ze prawda jest taka ze 7 er jakie by nie bylo ciezko sprzedac i cena musi byc tez realna . Ceny e32 spokojnie juz sie unormowaly i te auta juz tansze nie beda . Powoli to samo dzieje sie z e38 tylko ze to calkiem inna klientela . Na e65 trzeba miec naprawde potrfel napakowany za ladna sztuke w przedlifcie trzeba dac 45 / 50 tys . A za polifta spokojnie 60 tys . Tylko kwestja jak dlugo bedziesz chcial sprzedawac . Nie znam auta dokladnie z tematu nie widzialem po opisie autora i jesli zgadza sie z tym co jest naprawde mysle ze cena 60 w gore jest rozsadna . Ja powiem tak kupilem swoje e65 poltora roku temu za 45 tys a sprzedalem przed wakacjami za 30 nie szlo sprzedac za wiecej . Nie zalowalem ani jednej sekundy po sprzedaniu e65 ...

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Przyjdzie i czas by sprzedac moją i myślę że cena ukształtuje sie między 38-40 tys sie jeszcze zobaczy ;) ELVIS my tu się 'znamy' na tyle że wiemy co kto miał bo każdy o tym pisał przecież..
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 01-09-2013 o 16:02

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    JAK ZWYKLE Adasio i Elvis potrafią zrobić oborę z każdego tematu. Wracając do tematu wątku to ja myślę że ciężko ocenić ile jest warte twoje auto bo nie znamy chistorii tego auta i stanu technicznego, dlatego to właściwie ty znasz odpowieć na pytanie jakie zadałeś. Porównując siebie i jak ja będę sprzedawał swoje e38 to będzie jedno z droższych na allegro bo w moich oczach to auto będzie warte tej ceny, a że będzie wisiało pół roku na allegro lub więcej to moja sprawa i tyle. Ciśnienia nie masz więc za bescen ja bym nie sprzedał (chyba że masz coś do ukrycia) choć są ludzie którym 10 tyś w lewo czy prawo nie robi różnicy, ale tacy ludzie raczej nie zakładają takich tematów (bez urazy) pozdrawiam :)

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez lockbud Zobacz posta
    JAK ZWYKLE Adasio i Elvis potrafią zrobić oborę z każdego tematu. Wracając do tematu wątku to ja myślę że ciężko ocenić ile jest warte twoje auto bo nie znamy chistorii tego auta i stanu technicznego, dlatego to właściwie ty znasz odpowieć na pytanie jakie zadałeś. Porównując siebie i jak ja będę sprzedawał swoje e38 to będzie jedno z droższych na allegro bo w moich oczach to auto będzie warte tej ceny, a że będzie wisiało pół roku na allegro lub więcej to moja sprawa i tyle. Ciśnienia nie masz więc za bescen ja bym nie sprzedał (chyba że masz coś do ukrycia) choć są ludzie którym 10 tyś w lewo czy prawo nie robi różnicy, ale tacy ludzie raczej nie zakładają takich tematów (bez urazy) pozdrawiam :)
    ja ci tak szybko z własnego doswiadczenia powiem jak wyglądaja takie "wyceny auta" mam takie i takie, bla bla wymeniłem bla bla- Oooo to twoje auto tak z 50tys trzymaj i nie opuszczaj ani złotówki bo auto bla bla lub jak bedziesz sprzedawał bla bla biore, a pozniej jak juz kolega bedzie chcial sprzedać to kazdy napisze ze w DE kupi sobie 10tys taniej, ze ma zderzak nie oryginalny i realna cena to 35tys, sorry ale tak wygląda handel w polsce, wiekszość pisze ze przykładowo e38 nie kupisz dobrej poniżej 20tys pozniej kumpel forumowicz chce sprzedac i nikt nawet nie da 16tys. W ogóle w jakim jest celu taki post?? czy autor nie ma lub nie zna serwisów aukcyjnych gdzie mozna sprawdzic cena? wczesniej pisałem ze forum to składnica wiedzy na lata, jakie informacje można uzyskać po tym poście?

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    sorry ale tak wygląda handel w polsce
    To co opisałeś w swoim poście z którego wyedytowałem tą część do której się odniosę wygląda tak że masz rację, tak wygląda chandel w polsce, ale z handlarzami, a nie ze zwykłym kowalskim który ma wiedzę i chce kupić dobre auto.

Doświadczony Użytkownik Awatar euro_tuned
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Jasne, że tak:) Gdyby 10000 było dla mnie niczym to wystawiłbym za 50000 i dzisiaj go sprzedał:D