Witam,
na fanpagu e38 na facebooku ktos wstawi³ zdjecie z soczewkami na dlugich. Orientuje sie ktos jak to zrobic i ile z tym roboty ?
Link
Witam,
na fanpagu e38 na facebooku ktos wstawi³ zdjecie z soczewkami na dlugich. Orientuje sie ktos jak to zrobic i ile z tym roboty ?
Link
wygl±da zjawiskowo
wydaje mi siê ¿e komplet soczewek z mijania i da siê to spokojnie opanowaæ
przes³ona musi zostaæ zdemontowana tak aby soczewka wali³a ¶wiat³em w ka¿d± stronê nie odcinaj±c poziomu ¶wiat³a tk jak to robi mijania formuj±c ¶cie¿kê
My¶la³em w tym samym kierunku, Tylko zastanawiam siê czy nie bêdzie problemu z monta¿em soczewki w miejscu gdzie zwyk³y odb³y¶nik by³. Jak to nie problem to bêdzie trzeba pomy¶leæ o kupieniu jaki¶ lamp z anglika :D
zaciekawi³ mnie temat,wygl±da naprawdê dobrze
a w to miejsce wsadziæ soczewkê nie jest problemem problem aby ¶wiecila prosto i trzeba wyj±æ t± przes³onê
http://images33.fotosik.pl/70/57b853fc725e8ec9.jpg
Ca³kiem ciekawy pomys³ wsadzenie tych soczewek :) na zdjêciu swojej 7 skopiowa³em mijania i wklei³em w miejsce d³ugich, wygl±da to ciekawie :)
Zastanawiam siê czy to nie polepszy te¿ ¶wiecenia d³ugich :)
Gdzie¶ czyta³em, ¿e adaptuj± soczewki od e60
Ostatnio rozbiera³em lampê od E38 przed liftem i moim zdaniem jest to wykonalne. Trzeba tylko pomy¶leæ jak to tam wszystko sprytnie poupychaæ, bo ¶rodki siê ró¿ni±. Co do os³ony to spokojnie mo¿na j± wywaliæ (tej co odcina snop ¶wiat³a).
jak dla mnie to to nie wygl±da , seria lampa (ewentualnie bh) ;)
Nie liczy siê model, nie liczy siê moc... liczy siê marka.
fabryki sie nie poprawia....