Zapomnij o filtrze węglowym ,na 99% masz niesprawna pompe paliwa![]()
Zapomnij o filtrze węglowym ,na 99% masz niesprawna pompe paliwa![]()
Jutro wymiana pompki paliwa wstyd sie przyznac ale uszkodzilem ja sam bo zamiast odrazu po wymianie zatankowac to przejechalem z 20 km na oparach ktore wlal mechanik :-( no nic moja wina nowa pompka pierburg 580 wloski zamiennik 215
Sprawdz czy masz sprawną tę w baku![]()
autko po wymianie filtra paliwa i pompki "progowej" zrobione kilka kilometrów po mieście i odpukać nic się nie dzieje buczenie ustało, jutro podepnę inpę i zmierzę ciśnienie
Wiecie co wyjde z siebie i stane obok po wymianie wahaczy i ustawieniu zbierznosci wracalem do domu otworzylem sobie szybke i jade. Ale gdy mijalem sie z innym autem uslyszalem dziwne "cykanie" dzwiek ten jest rytmiczny i rosnie z predkoscia jak rowniez maleje gdy zwalniam, popoludniu zapalila mi sie na chwilke sygnalizacja recznego hamulca moze to miec cos wspolnego? Reczny dziala
ciśnienie na nowej pompie(zamiennik) 3.7 na starej wynosilo 3.2 auto na razie nie zgasło ani razu. Zamiennik pompy jest cichszy od starej lecz jednak głosniejszy od org kiedy była sprawna takie mam odczucia chyba ze już przewrażliwiony jestem :)
jakiego producenta masz ten zamiennik?