Witam;
Znowu bawiłem się inpą inna wersja - od Mr. Love po instalacji zrobiłem aktualizację no i dalej problemy.
Jeżeli wchodzę w jakąkolwiek opcję to wyskakują błędy (zał.3 i zał.5), trzeba klikać kilka razy enter zanim znikną. Po kilkudziesięciu sekundach znowu błędy się pojawiają.
Pomimo błędów udało i się wejść w niektóre opcję, np. udało mi się wyświetlić błędy silnika (błąd camshaft control) oraz je usunąć. Natomiast nie udało mi się usunąć inspekcji oleju, zero reakcji w programie na przyciski reset - zapewne przez powyższy błąd.
Ktoś wie co zrobić aby INPA działała poprawnie, co nie tak zrobiłem?
Instalowałem na Win XP według:
http://moteo.pl/forum/Instalacja-pro...erfejs-USB-317
Kolejna sprawa wyświetliłem błędy odnośnie czujników PDC palą się błędy wszystkich 8 czujników. Czy to możliwe żeby wszystkie były padnięte? Na stacji diagnostycznej powiedział mi koleś że niektóre działają (metoda zbliżenia ręki do czujnika) Próbowałem wyłączyć PDC w Inpie no ale się nie udało. Żadne opcje Sound OFF nie działają.
Następna sprawa - po wgraniu spolszczenia Mw.Love nie włącza mi się telefon, w ogóle się nie zapala. Jak go włączyć uruchomić? Jakaś opcja w Inpie pozwoli mi sprawdzić czy tel jest aktywny?
Kolejna sprawa kupiłem czujnik wałka rozrządu raz wmontowałem go z lewej strony - błąd dalej był, potem zamontowałem go z prawej strony błąd dalej się pojawia. Czy to możliwe aby 2 czujniki padały? Czy może szukać winy gdzie indziej?
Jak sprawdzić jaki mam soft w komputerze - navi? Opłaca się aktualizować ten soft? Są jakieś korzyści z tego?