Zamieszczone przez
tomaszeklolek
Wszystko mam ok w zawieszeniu, je¶li gdziekolwiek pojawi siê choæby minimalny luz - od razu wszystko jest robione. Amory z ty³u wytrzyma³y mi w sumie sporo bo jako¶ mam je od 2011 i zrobi³em na nich 65 tys i wszystko jest z nimi ok ca³y czas. Przednie amory wymienia³em w 2011 na bilsteiny b4. W 2012 po 35 tys przód siad³. W 2012 wrzuci³em kolejne bilsteiny B4. 2013 - po przejechaniu kolejnych 18tys znowu amortyzatory z przodu do wymiany - tym razem kupi³em Sachsy. Po 4 miesi±cach i przejechaniu 10 tys km zacz±³em czuæ dziury na nierówno¶ciach. Podjecha³em na stacjê diagnostyczn± - Pan poinformowa³ mnie ¿e powoli amory z przodu do wymiany i lewy przedni s³abiej pracuje od prawego. W 2012 wymieni³em wszystkie elementy gumowe zawieszenia i wszystkie wahacze na lemfordera. Wszystko jest w zawieszeniu idealne, poza padaj±cymi amorami. Niestety w moich okolicach drogi s± dziurawe.... Brat w e39 na Mtechniku jezdzi ju¿ 3 lata, nic w tym czasie nie robi³ i wszystko jest ok i amory dalej sprawne.