Panowie ledy w e 38 czy innej bmw super wygladaja swiatlo nie razi na tablicy czysto wyraznie a w srodeczku tez super ja od dluzszego czsu mam ledy we wszystkich bmw i jestem zadowolony polecam nie duze pieniadze a wyglad ekstra
Panowie ledy w e 38 czy innej bmw super wygladaja swiatlo nie razi na tablicy czysto wyraznie a w srodeczku tez super ja od dluzszego czsu mam ledy we wszystkich bmw i jestem zadowolony polecam nie duze pieniadze a wyglad ekstra
ratovnik
Dasz cynka sk±d i jakie kupiæ lampeczki?
Interesuj± mnie ledy o¶wietlaj±ce tablice oraz ledy o¶wietlaj±ce wnêtrze. Jak nie drogie pieni±dze to bym te¿ kupi³ xD
Jeszcze muszê kupiæ matê baga¿nika, najlepiej jakby by³a z jak±¶ siatk± lub uchwytami no i zimówki chyba nowe (chocia¿ i tak pewnie z gara¿u nie wyjadê).
Cholerne auto ci±gle co¶ ciekawego chce siê do niego kupiæ (duperelki). Trzeba by³o kupiæ sobie KIA lub pe¿ota i bym nic nie dok³ada³ :)
Do wiêkszych lampek wnêtrza mam podobne jak te http://allegro.pl/zarowka-diodowa-le...520403008.html
A do mniejszych zwyk³e rurkowe LEDowe ale na 4 diody - co¶ na wzór jak tutaj: http://allegro.pl/zarowka-rurka-led-...528170851.html
Oj Ratovnik ale mieszasz tymi ledami....Sam siê zaczynam zastanawiaæ czy do mojej Buni nie powk³adaæ.
Ja mam wszedzie takie jak Ratovnik te mniejsze 4 diodowe i jest o wiele lepiej niz na standardowych.. Jedynie minimalnie szybciej przygasaja po zamknieciu auta ale przynajmniej mi to w niczym nie przeszkadza ;)
ratovnik
Te co poda³e¶ (linki) bêd± idealnie pasowaæ, czy trzeba co¶ przerabiaæ?
Poda³em linki podobnych do moich. Co do szczegó³ów to sprawdzaæ i pytaæ sprzedaj±cych.
Sprawd¼ przede wszystkim jakiej d³ugo¶ci rurki masz obecne i jaka szeroka tam wejdzie (chodzi o prostok±t z LEDami).
Bardzo fajny efekt:) Ja narazie zapodalem sobie na rejestracje i jestem mega zadowolony!
ratovnik a czy nad lusterkiem po zamkniêciu drzwi dioda u Ciebie nie ¿arzy leciutko? bo u mnie tak jak by na 20% daje ¶wiat³a i nie mam pojêcia dlaczego
BMW - rado¶æ z jazdy!
Nie, nad lusterkiem ga¶nie ca³kowicie i nawet jest efekt ¶ciemniania. Jak± masz?