Dziś zmieniłem u siebie oświetlenie we wnętrzu na ledy. Mam ten sam problem nie palą się te dwie lampki co włącza się osobno. Widzę, że nie tylko u mnie z tym jest problem. Żarówki sprawne działają w tylnej lampce. Dodatkowo po zmianie oświetlenia tablicy wyskakuje błąd. Powinienem kupić inne żarówki i sprawdzić?
Było BMW e32 750 V12
ja mam wszędzie ledy i jest ok ;)
błąd oświetlenia tablicy wykodowalem NCS'em hehe
Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.
Niestety nie mam dostępu do programu żeby to wykodować. Kupię inne ledy może to pomorze.
Było BMW e32 750 V12
A możecie napisać jaki typ żarówek led trzeba zastosować w środku?
ja mam normalne led SMD rurkowe z Chin ;)
Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.
A do wnętrza nie potrzeba żarówek can bus? gdzieś ktoś na forum tak pisał. Jedynie do oświetlenia zewnętrznego?
wewnątrz nie wywala błędów na desce :)
dopiero INPą można sprawdzić błedy w module ;)