hahaha przynajmniej gosc jest slawny. Cała Polska sie z niego smieje hahahahha :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:
hahaha przynajmniej gosc jest slawny. Cała Polska sie z niego smieje hahahahha :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:
Only 7er
Tylny Napęd Jest Jak Seks - Po Co Jezdzic Na Recznym Jak Mozna Dac W Piz..e :D
Możliwe, że byliśmy niesprawiedliwi w swojej ocenie. Oto dowód
Alpina 17" 4x100 BK171 RARYTAS
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
No to jak zwykle Interia sobie poleciała i z ludzi idiotów robi tak jak maja w zwyczaju BMW obrażać, chociaż nie powiem większość kierowców naszej ukochanej marki to tak zwane tjuninki i debile bez wyobraźni najczęściej w moim wieku i tudzież z góry mnie też jako właściciela 7 tak klasyfikują od razu. czyt typowy właściciel BMW.
Aniele Boży stróżu mój... Czy ty wiesz co to jest Steptronic, V7 i jakies 214,3 KM :D
O w morde jeza faktycznie te alpinki sa orginalne i otwory kolo siebie :/ takiego patenta nie widzialem - zwracam honor i respekt :D
Kiedys mialem felgi z osmioma otworami ale wygladaly tak:
czy ktoś będzie łaskaw uświadomić REDAKTORZYNKĘ ze szlachetnego serwisu poboczem.pl ? chciałem zauważyć, że on jeszcze za to honorarium pobiera, a może nawet już premie dostał
czytam , czytam i sobie mysle, jak oni moga sie tak smiac, dojade do konca to napisze ze takie felgi sa, patrze az tu jest na samym koncu jest info ze takie felgi sa... tez widzialem w sklepie takie , na dwa rozstawy srób, ale dekielek zakrywal dziury