A czy po lifcie montowano zmieniarki z oznaczeniami "PI" czy "P"?. W sumie rolety mam pomysle jeszcze nad tym ;D. Oponki 215 siedza 16' tylko ;/ . Zaraz wrzuce rozkodowany vin z wyposazeniem.
A czy po lifcie montowano zmieniarki z oznaczeniami "PI" czy "P"?. W sumie rolety mam pomysle jeszcze nad tym ;D. Oponki 215 siedza 16' tylko ;/ . Zaraz wrzuce rozkodowany vin z wyposazeniem.
To moze byc przyczyna ,ze u mnie zmieniarka raz czyta plyte a raz nie? . Mnostwo plyt sprawdzane ,a najczesciej odczyta piosenke zmieniam na nastepna i po chwili NO DISC . Zmieniarka czyszczona z oznaczeniem "P"
Wg mnie jeśli w samochodzie powinna być P , to PI nie powinna działać. Nie pamietam ale chyba nawet jest inne podłączenie.
Jeśli masz prawidłowa zmieniarkę i raz działa ,a raz nie to jest uszkodzony laser![]()
Dzieki . Zamawiam z internetu zaraz nowy laser . Znaleziony watek z forum . Zastanawia mnie to wlasnie bo chyba bylo costam grzebane tak mi sie zdaje ale jesli po lifcie sa PI to ktos musial u mnie podmienic ;/
Chyba ,że się zmieniały od jakiegoś rocznika ,a nie po lifcie.
Sprawdz w REAoem jaka powinienes miec zmieniarę![]()
Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)S216A SERVOTRONIC Wspomaganie układu kier. Servotronic S261A SEITENAIRBAG FUER FONDPASSAGIERE Poduszka bocz. pasaż. na tyln. siedz. S265A REIFEN DRUCK CONTROL (RDC) Kontrola ciśnienia w oponach (RDC) S316A AUTOMATISCHE HECKKLAPPENBETAETIGUNG Autom. uruchamianie tylnej klapy S319A INTEGRIERTE UNIVERSAL-FERNBEDIENUNG Zintegrowana pilot uniwersalny S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu S401A SCHIEBE-HEBEDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny elektryczny S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Roleta przeciwsłoneczna tylna S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego S455A AKTIVSITZ FUER FAHRER/BEIFAHRER Regul. fotela elektr., strony kierowcy S456A KOMFORTSITZE ELEKTRISCH VERSTELLBAR Fotel komfort z pamięcią S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera S500A SCHEINW.WASCHANL./INTENSIVREINIGUNG Inst.czyszcz.refl./Czyszcz. intensywne Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC) S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe S549A FUNKUHR Exklusiv-Uhr S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional S620A SPRACHEINGABESYSTEM Wejście głosowe S629A AUTOTELEFON MIT KARTENLESER VORN Tel. sam. sieci D z czytn. kart z przod. S670A RADIO BMW PROFESSIONAL Radio BMW Professional RDS S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM System głośników HiFi S690A CASSETTENHALTERUNG Uchwyt kasety L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki
Wyposażenie seryjne
Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)S202A STEPTRONIC Steptronic S303A LM RAEDER/ELLIPSOIDSTYLING 60 Ochrona wnętrza z czujn. alarm. nachyl. S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów
Information
Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera S602A BORDMONITOR MIT TV Monitor pokładowy z TV
Sprawdzalem REALoem i powinna byc PI zmieniarka. :/