Czy kto¶ je¼dzi³ na zestawie tarcze Zimmermany i klocki Textar, chodzi o przód. Namawiany jestem na taki komplet, podobno trwa³y i nie pyli. Je¶li kto¶ je¼dzi³ na czym¶ takim to bêdê wdziêczny za opinie.
Czy kto¶ je¼dzi³ na zestawie tarcze Zimmermany i klocki Textar, chodzi o przód. Namawiany jestem na taki komplet, podobno trwa³y i nie pyli. Je¶li kto¶ je¼dzi³ na czym¶ takim to bêdê wdziêczny za opinie.
ja mam zestaw tarcze brembo klocki textar i pyl± ale nie mocno. najlepszy zestaw ponoc to zimmermam i klocki ebc green stuff lub klocki ate ceramic
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Ja mam tarcze Zimmermann a klocki ATE i dobrze sie sprawuj± nic sie kurzy, nie piszczy
BMW - rado¶æ z jazdy!
Panowie, a co powiecie o klockach zimmermann ? Wszyscy mówi± o ich tarczach a na temat ich klocków cisza.
w 3.0 mia³em za³o¿ony komplet zimmermanna - na przód i ty³, sprzeda³em na tym, je¼dzi do dzisiaj, nic siê nie dzieje
osobi¶cie mogê poleciæ tarcze i klocki EBC - bêdzie dro¿ej, ale s± nie do zar¿niêcia w porównaniu do np. textara który siê gnie zawodowo ;p no ale ja co do tarczy to mam wybitne zdolno¶ci i zak³adam ju¿ "na zapas" :>
No to ju¿ mniej wiêcej mam obraz mo¿liwo¶ci :) osobi¶cie mogê od siebie napisaæ ¿e nie polecam klocków TRW... W ostatnich dwóch samochodach, w których je zak³ada³em kiepsko siê sprawowa³y. W³a¶ciciele mówili ¿e kiepsko hamuje w porównaniu do poprzedniego zestawu... No i syfi± strasznie.
Wybaczcie, ¿e poruszê temat, ale jak widzê w jaki sposób montowane s± tarcze i klocki w warsztatach to jest tragedia i nie dziwie siê ¿e np. TRW jest do bani...