My z Wojtkiem w³a¶nie wrócili¶my z przek³adki ..... ;D
ja nadal lato ;D
Jak na górze tak na Dole , Jak w ¶rodku tak na zewn±trz..
Ja te¿ ;D U nas tak szybko nie wymieniaj± dopóki nie spadnie pierwszy ¶nieg :P
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
od tygodnia na zimówkach ale nie wiem jak zag³osowaæ :)
no ja w koñcu w pi±tek za³o¿y³em zimówki.
Teraz mam na aucie goodyear ultra grip 6 205/65 r15
Deczko przyle¿a³e, wiêc w pierwszych kilometrach by³y g³o¶ne, ale ju¿ siê uspokoi³y. :)
Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...
Nadal letnie - w ciagu dnia na dolnym slasku temperatura bez slonca dochodzi do 9 stopni ;D
Czekam na pierwszy snieg.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!
A ja wskakujê w zimówki w tym tygodniu tylko mam obawy o ile teraz siê obni¿y po za³o¿eniu balonów ;D (235/60/16) pewnie jeszcze ze 3 centy oj ciekawe jak to bêdzie...
Dreams from Dreams - 7er...
Niestety w Krakowie jest zimno, w dzieñ ok. 3 st C, wiêc na zimówkach jest troche lepiej ni¿ na letnich.Zamieszczone przez Sebek
Ale ko³a sam zmieniasz?, bo przy pierwszym ¶niegu (je¶li zechcesz wywa¿yc ko³a) to w serwisach oponiarskich bêd± kilkugodzinne kolejki :/
Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...
obie betki juz w zimowych kozakach od dzis :)
w Poznaniu w nocy pada ¶nieg z deszczem i pizdziajewo straszne :(
a ja AUTOR tej ankiety - jeszcze na Letnich. Po Niedzielnym Spocie 23.11 pod Rawiczem dopiero zmienie. Mam nadzieje, ¿e ¶nieg mnie nie spotka. W sumie to nie obawiam siê ¶niegu, ale tej [glow=red:7307dc014e]soli[/glow:7307dc014e] co mo¿e mi FELE zniszczyæ !