ja juz zalozylem ale, z powodu checi pomalowania 18' tek, i tak juz chyba zostana.. ;D
ja juz zalozylem ale, z powodu checi pomalowania 18' tek, i tak juz chyba zostana.. ;D
Ja te¿ w zesz³ym roku za³o¿y³em potem zgubi³em tê gwiazdkê od zabezpieczenia i nie mia³em czasu siê za to zabraæ ¿eby odkrêciæ .... wiêc ju¿ mam :]
P.S. Dzisiaj o 4:30 by³o u mnie -5 na termoblacie to zimówki jak znalaz³ :D
Smigam na razie na lecie ale mam F1 wiêc jak tylko bêdzie poni¿ej 7 to zmieniê na zimówki
TYLKO BMW 7
ja juz zamowilem nowe Falkeny i czekam ;D
Jak spadnie ¶nieg to bunia idzie do gara¿yku ,a ja wsiadam w audi :)
Ja na razie przymierzam siê do wymiany opon w Kangoo i mam do kupienia w dobrej cenie gumy FATE, które podobno s± robione przez Continentala...
S³yszeli¶cie co¶ o tej firmie...?
Fate kolo Continentala nawet nie stalo :D to chinska podroba stad i "dobra" cena...
Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!
Pozazdro¶ciæ takiej mo¿liwo¶ci :D Ja musia³em rozstaæ siê z A6 QATTRO ¿eby kupiæ E 38 :DZamieszczone przez Neuf
Oczywi¶cie nie ¿a³ujê zamiany absolutnie ale sentyment pozosta³ :)
tylko stresik ma³y przed zim± bo ma³¿onka nie przyawyczajona do prawie 300 koników i tylnego napêdu ;( A to ona g³ównie u¿ytkuje Buniê ;)
B êdziesz
M óg³
W yprzedzaæ
Kurde czemy nie robili 7i(d)x ;(;(;(
Ja za³o¿y³em 2 tygodnie wczesniej zimówki a to dlatego ze w 18 mia³em z przodu ³yse oponki. A na wiosnê prawdziwe wej¶cie smoka czyli 20 cali. ;)
5.0 V8 IROC-Z28