ja juz zalozylem ale, z powodu checi pomalowania 18' tek, i tak juz chyba zostana.. ;D
ja juz zalozylem ale, z powodu checi pomalowania 18' tek, i tak juz chyba zostana.. ;D
Ja też w zeszłym roku założyłem potem zgubiłem tę gwiazdkę od zabezpieczenia i nie miałem czasu się za to zabrać żeby odkręcić .... więc już mam :]
P.S. Dzisiaj o 4:30 było u mnie -5 na termoblacie to zimówki jak znalazł :D
Smigam na razie na lecie ale mam F1 więc jak tylko będzie poniżej 7 to zmienię na zimówki
TYLKO BMW 7
ja juz zamowilem nowe Falkeny i czekam ;D
Jak spadnie śnieg to bunia idzie do garażyku ,a ja wsiadam w audi :)
Ja na razie przymierzam się do wymiany opon w Kangoo i mam do kupienia w dobrej cenie gumy FATE, które podobno są robione przez Continentala...
Słyszeliście coś o tej firmie...?
Fate kolo Continentala nawet nie stalo :D to chinska podroba stad i "dobra" cena...
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Pozazdrościć takiej możliwości :D Ja musiałem rozstać się z A6 QATTRO żeby kupić E 38 :DZamieszczone przez Neuf
Oczywiście nie żałuję zamiany absolutnie ale sentyment pozostał :)
tylko stresik mały przed zimą bo małżonka nie przyawyczajona do prawie 300 koników i tylnego napędu ;( A to ona głównie użytkuje Bunię ;)
B ędziesz
M ógł
W yprzedzać
Kurde czemy nie robili 7i(d)x ;(;(;(
Ja założyłem 2 tygodnie wczesniej zimówki a to dlatego ze w 18 miałem z przodu łyse oponki. A na wiosnę prawdziwe wejście smoka czyli 20 cali. ;)
5.0 V8 IROC-Z28