Bartek , czym było testowane trudno mi powiedzieć, szczerze mówiąc trudno mi powiedzieć czy było. Ja o to prosiłem a czy warsztat to wykonał to już tylko oni wiedzą. Sprawa nie jest aż tak pilna bo z racji tego że kocham auta mam ich jeszcze kilka w tym nowoczesnego plastika a 7 od zawsze było raczej na trasę bo szkoda mi go parkować w centrum żeby mi drzwi obili albo jakiś weekendowy kierowca bok przerysował. A czy możecie mi powiedzieć co to jest ten DIS ? Pytanie może z serii głupich ale ja nigdy nie bawiłem się w elektronikę w aucie a w tej chwili muszę sam zakasać rękawy bo mam już dość słuchania że nie ma żadnych błędów! Czy ten DIS lub tego DIS-A da się kupić czy to jest jakiś wydatek rzędu 20 tyś? P.S Jeśli do tego czasu nie uda mi się dojść o co chodzi to z chęcią skorzystam z Twojej propozycji w weekend zajmę się tym o czym pisał YAZ. Mnie to jakoś kusi żeby tą pompę wymienić tak na wszelki wypadek, ale z drugiej strony samochód zgasł mi na stacji benzynowej jakieś 20 sek po odpaleniu i wrzuceniu D , wiec czy możliwe że wypalił to co było w przewodach a nowej dawki już nie dostał? Ach i jeszcze jedno czy w razie zakupu pompy macie jakieś typy co do marki?

Odpowiedz z cytatem