PLUSY:
- kolor auta
- kolor tapicerki
- drewno w połysku
- ładne felgi
-DD
- TV
- L7
MINUSY;
- diesel - no zabijcie mnie ale do limuzyny mi nie pasuje taki silnik, ja wiem że są zwolennicy i przeciwnicy ja jestem na NIE
- brak wentylacji - bardzo ważny minus dla mnie - ciemne auto przyciaga ciepło co prawda fotele jasne ale wentylacja pomaga zdecydowanie
- przyciemniane szyby - nie wiem czy ori czy potem ktoś to robił dla mnie ochydnie wygląda taki zabieg
- jak shadow to shadow - nerki w czerń,klamki w czerń a tak to ni pies ni wydra
- kierownica - nie śmiejcie się ale dla mnie takie połaczenie to jedynie z drewnem ta w tym aucie wygląda jak z reklamy milki - krowa w ciapki
OCENA KOŃCOWA :
Bardzo zadbane ładne autko w jak widać dobrym stanie w indywidualu a zatem powiedzmy rarytas
Niestety dla mnie ON zdecydowanie odpada więc nie zainteresował bym się nim w ogóle - ale jak ktoś lubi i che (tu Roobs może wiele powiedzieć o tym motorze!) to OK
poza ciemnymi szybami i kierownicą i fakt troszkę zalatuje to połączenie drewno - skóra muzeum albo trumna jak napisał Jakub :D ale to jest INDYWIDUAL więc jedni się zachwycają inni mówią że ochyda, auto mi się podoba ogólnie i myślę że warte obejrzenia dla miłośnika diesla oczywiście świadomego kosztów i kultury pracy i spraw związanych z ewentualnymi naprawami takiej jednostki
W skali od 1 do 10 daje jej 8

Odpowiedz z cytatem