Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Dziwna akcja - co zrobić ??

Początkujący Użytkownik
    BMW
    735
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    No to zdejmą Ci ze zwrotu podatku albo wyślą kwity do firmy w której pracujesz i zabiorą z wynagrodzenia. Skoro komornik się tym zajął, to mają teraz jeszcze trochę czasu na wyegzekwowanie....
    To nie był komornik.. do komornika i jeszcze daleka droga i trochę wiecej kasy..
    Przeważnie odzywają się (do mnie przyszedł do domu..) jacyś referenci czy jak oni sie tam nazywają i najzwyczajniej w świecie "straszą" człowieka że ma mandaty, że odsetki, że tak czy siak ściągną kase... Dalej nie zapłaciłem a jak zadzwonili do mnie po 3 miesiącach od wizyty w domu i juz "grzecznie" zapytali czy przyjdę odpowiedziałem,że nie bo nie jestem w stanie zapłacić i koleś powiedział że rozumie, podziekował i.. tyle.
    Racja ściagną z podatku więc po co teraz zaprzątać sobie tym głowę??

Oczywiscie mandatem z przed 4ech lat to bym sie nawet nie przejmował :]

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Metosy jak widać mają różne.

Mi z mandatów wstrzymali wypłatę zwrotu podatku, aż wydałem dyspozycję (ustnie przez telefon) że moga mi zciągnąć ze zwrotu, bo i tak nie będę tracił czasu na przychodzenie do US lub punktu opłat by zapłacic zaległe mandaty - nastepnego dnia zrobili mi przelew ze zróżnicowanej kwoty.
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Zaawansowany Użytkownik
    A mnie olewaja i mandaciki sie przedawniaja serdecznie:) A chcialem zaplacic, tyle ze zgubilem mandacik i jak chcialem nr konta to mi kazali na komende przyjsc i czekac w kolejce itp itd wiec powiedzialem ze mam gdzies. I tak mijaja latka a nikt mnie nie nachodzi ani mi nie sciaga :D I tak chcac byc praworzadnym obywatelem przez straz miejska olalem placenie mandatow :D :D

Takze 2005 rok olej z gory na dol. Licza na frajera ze wplaci bo fizycznej mozliwosci sciagniecia z ciebie nie maja zadnej w tym momencie bo dawno jest to juz przedawnione.

Uprawnienia umieszczania postów