Miro nie wiem czy to jest słuszny wybór ja miałem jankesa przez cztery lata też w jednej chwili się w nim zakochałem. Ale z czasem jednak doszedłem że Europa to jednak Europa. Jankesi mimo wszystko muszą wiele się nauczyć od nas Europejczyków jeśli chodzi o produkcję samochodów ich samochody są dość słabe jak na nasze warunki mają kiepskie zawieszenia a dostępność części do nich jest niby spora lecz to wszystko tanie Chińskie podróbki bardzo kiepskiej jakości. Kolejna sprawa np. skóra jaka się w tych autach w większości znajduje to jest skóra z plastykowej świni :) Kiedyś jeden z moich kolegów który też miał jankesa powiedział takie powiedzenie samochody samochodami ale mimo wszystko to jest taka PAPIEROWA AMERYKA i ja osobiście podzielam jego zdanie. A moja choroba na jankesa to był Chrysler Pacifica z napędem AWD.
A główna wada amerykańskich samochodów to bardzo słabe hamulce nazwał bym je spowalniaczami. Jeśli ty masz okazję tym Hummerem to proponuję wyjedź na trasę i zrób kilka ostrych hamowań to sam zrozumiesz o czym piszę.

Odpowiedz z cytatem