Możliwe ,ja sprzedałem poprzednia e38 i była ok ,ale co by nie mówić ,wolałbym kupić w DE od normalnego właściciela (nie kopciucha) niż w Polsce ,bo tam inaczej się o auta dba i jeżdzi
Jeśli kupować 7er w Polsce to od fanatyka ,co sie na aucie zna i o auto dba ,a takich u nas mało niestety![]()
Ostatnio edytowane przez ELVIS ; 26-08-2013 o 16:10
Moim zdaniem nawet nie chodzi o to, że ktoś świadomie czy skuszony ceną wybiera pana Kazia z szopy.
Bardziej chodzi o to ,*że mamy w kraju znikomą ilość kompetentnych warsztatów.
Więc nawet te, które są świetnie wyposażone, ładne etc. okazują się reprezentować w rzeczywistości tragiczny poziom.
A ja wam napisze ciekawostkę . Dziś byłem w aso, w którym miałem serwis przedsprzedażowy, aczkolwiek nie doszło w końcu do sprzedaży , ponieważ kupujący przestraszył się wycieku z kolektora z ssącego i zbyt wyczuwalnego przerzucania biegów w skrzyni. Finał sprawy był taki, że w skrzyni tylko brakowało oleju a kolektor był suchy i żadnego wycieku nie było- co również pokazuje jak aso potrafi stawiać diagnozę..( policzyli kolektor 3 tys i regeneracje skrzyni 7-8 tys , co mnie wyszlo 200zl ) ale do sedna: dość często kupuje u nich części, ponieważ mam 10-15% zniżki, a przy dzisiejszej wizycie.. UWAGA.. dostałem propozycje kupna mojego auta za 38 tys :D Podziękowałem, ale po namyśle jestem zły, że najpierw klienta zniechęcili, a teraz dają propozycje kupna. Spotkał się ktoś już z czymś podobnym ?
Smoku chciałbym zawstydzić ASO i oferuję Ci 38100 pln. Jadę zaraz do Ciebie po to auto,tylko rzeknij słowo. :)
No i właśnie post Smoka , potwierdza to,że lepiej szukac auta w DE :p
Nie oddam za tyle auta :) Ale jestem naprawdę zdziwiony. Malo tego: na moje pytanie o klaptach w kolektorze powiedzieli: Panie, nie usuwaj klapek bo wlasnie tam masz wyciek i wtedy to dopiero będzie. A ja klapek nie miałem :) A kolektor SUCHUTKI ! ;] Szkoda, ze nie wiedziałem ,ze ich nie mam
Do tego dali mi jakiś smieszny wydruk z carfax , ze auto niy warte 36,900 i oni laskawie mi dadza 38. Normalnie cudowni ludzie ! ^^
Ostatnio edytowane przez Smoku ; 26-08-2013 o 22:58