Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 123

Wątek: Czy ktoś to autko może zna?

Doświadczony Użytkownik Awatar jaro5
    BMW
    F01 750i 540km 850N x-drive,ML 3,2CDI
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta
    Miro ,spokojnie szukaj ,ja swojej e38 szukałem ponad 3 miechy i znalazłem całkiem niezłą Ja bym szukał w DE ,nie wierzę w żadne PEREŁKI w Polsce
    Zdziwko by cie wzieło jak bym moją sprzedawał w polsce.:D Można perełke znalesc ale nie za 35 tyś.:suicide2:

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez jaro5 Zobacz posta
    Zdziwko by cie wzieło jak bym moją sprzedawał w polsce.:D Można perełke znalesc ale nie za 35 tyś.:suicide2:
    Możliwe ,ja sprzedałem poprzednia e38 i była ok ,ale co by nie mówić ,wolałbym kupić w DE od normalnego właściciela (nie kopciucha) niż w Polsce ,bo tam inaczej się o auta dba i jeżdzi

Jeśli kupować 7er w Polsce to od fanatyka ,co sie na aucie zna i o auto dba ,a takich u nas mało niestety
    Ostatnio edytowane przez ELVIS ; 26-08-2013 o 16:10

Zaawansowany Użytkownik Awatar zdzichu290186
    BMW
    było E32 735 R6
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta
    wolałbym kupić w DE od normalnego właściciela,nie kopciucha niż w Polsce ,bo tam inaczej się o auta dba i jeżdzi
    Może i inaczej się jeździ bo i drogi lepsze, ale co do tego dbania o auta, to reguły nie ma, myślę, że jest tak samo czy to w DE, PL czy w każdym inny kraju, jeden dba a drugi obsługę samochodu ma głęboko w D...E.

Wszędzie jest tak samo.

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez zdzichu290186 Zobacz posta
    Może i inaczej się jeździ bo i drogi lepsze, ale co do tego dbania o auta, to reguły nie ma, myślę, że jest tak samo czy to w DE, PL czy w każdym inny kraju, jeden dba a drugi obsługę samochodu ma głęboko w D...E.

Wszędzie jest tak samo.

Ja się z tym nie zgadzam ,bo dla właścicieli aut w DE łatwiej jest pojechać autem do serwisu niz nam ,ze wzgl finansowych i przeważnie serwisowanie auta ASO sie kończy jak auto wjeżdza do nas i serwisuje się u pana kazia. PomijaM wyjątki ,jakich jest baaaardzo mało

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 728iA
    Moim zdaniem nawet nie chodzi o to, że ktoś świadomie czy skuszony ceną wybiera pana Kazia z szopy.
    Bardziej chodzi o to ,*że mamy w kraju znikomą ilość kompetentnych warsztatów.
    Więc nawet te, które są świetnie wyposażone, ładne etc. okazują się reprezentować w rzeczywistości tragiczny poziom.

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Red_Label Zobacz posta
    Moim zdaniem nawet nie chodzi o to, że ktoś świadomie czy skuszony ceną wybiera pana Kazia z szopy.
    Bardziej chodzi o to ,*że mamy w kraju znikomą ilość kompetentnych warsztatów.
    Więc nawet te, które są świetnie wyposażone, ładne etc. okazują się reprezentować w rzeczywistości tragiczny poziom.
    Swięte słowa! :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d :)
    A ja wam napisze ciekawostkę . Dziś byłem w aso, w którym miałem serwis przedsprzedażowy, aczkolwiek nie doszło w końcu do sprzedaży , ponieważ kupujący przestraszył się wycieku z kolektora z ssącego i zbyt wyczuwalnego przerzucania biegów w skrzyni. Finał sprawy był taki, że w skrzyni tylko brakowało oleju a kolektor był suchy i żadnego wycieku nie było- co również pokazuje jak aso potrafi stawiać diagnozę..( policzyli kolektor 3 tys i regeneracje skrzyni 7-8 tys , co mnie wyszlo 200zl ) ale do sedna: dość często kupuje u nich części, ponieważ mam 10-15% zniżki, a przy dzisiejszej wizycie.. UWAGA.. dostałem propozycje kupna mojego auta za 38 tys :D Podziękowałem, ale po namyśle jestem zły, że najpierw klienta zniechęcili, a teraz dają propozycje kupna. Spotkał się ktoś już z czymś podobnym ?

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    Smoku chciałbym zawstydzić ASO i oferuję Ci 38100 pln. Jadę zaraz do Ciebie po to auto,tylko rzeknij słowo. :)

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    No i właśnie post Smoka , potwierdza to,że lepiej szukac auta w DE :p

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d :)
    Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
    Smoku chciałbym zawstydzić ASO i oferuję Ci 38100 pln. Jadę zaraz do Ciebie po to auto,tylko rzeknij słowo. :)
    Nie oddam za tyle auta :) Ale jestem naprawdę zdziwiony. Malo tego: na moje pytanie o klaptach w kolektorze powiedzieli: Panie, nie usuwaj klapek bo wlasnie tam masz wyciek i wtedy to dopiero będzie. A ja klapek nie miałem :) A kolektor SUCHUTKI ! ;] Szkoda, ze nie wiedziałem ,ze ich nie mam

Do tego dali mi jakiś smieszny wydruk z carfax , ze auto niy warte 36,900 i oni laskawie mi dadza 38. Normalnie cudowni ludzie ! ^^
    Ostatnio edytowane przez Smoku ; 26-08-2013 o 22:58