ADASIO prosze bardziej łopatologicznie bo nie ogarniam wszystkiego :)
ADASIO prosze bardziej łopatologicznie bo nie ogarniam wszystkiego :)
test DD wygląda tak:
http://www.youtube.com/watch?v=SuH0ZMQ2E3k
robi się go po zakończeniu prac i usunięciu usterek przy DD przy pomocy komputera
natomiast co do ubytki płynu z układu to u mnie leciało z przodu na wysokości dołu zderzaka bardzo lekko i uciekało powoli ale trzeba cały układ przepatrzeć gdzie ucieka
no nie wiem co jeszcze chcesz wiedzieć?
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Ni no to jo rozumia że trza przepatrzec tylko to przechylone auto,pęknięcie ,BC to mnie zamuliło.
sprawdź skrzynie biegów czy nie szarpie, czy wszystkie głośniki w Logic7 grają ( soobwofery) czy nie wyświetla się komunikat "recharge battery" (padający akumulator lub alternator), napewno coś znajdziesz a to argument do zbicia z ceny, dla mnie podstawa to sprawdzić uszczelniacze ( wyzej Jakub napisał jak masz je sprawdzić) jutro czekamy na relacje
Tym komunikatem bym się nie martwił... komunikat wyświetla się po jakimś czasie gdy jest spadek napięcia na postoju... E65/66 bierze tyle prądu że po kilku min wyskakuje ten komunikat. Z tego co się orientuję z ładowaniem nie ma nic wspólnego , u mnie się pojawia a ładowanie mam takie jak powinno być. Było kiedys opisywane tu na forum. Jeśli nastąpi spadek napięcia podczas pracy silnika, wtedy odetnie wszystkie systemy od ABS po ręczny esp i co tam jeszcze jest.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Dziś tam jade! Wieczorem napisze co i jak. Dzieki chłopaki. Bede tu dzis zaglądał, to jak by co to prosze dalej o dobre rady. Pozdrawiam
Jak by co to dzwoń 888-688-169 może coś pomogę ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Dobra. Dyma nie puscił,jakies delikatne stukanie w prawej głowicy,logic 7 akurat się zawiesił,opony tragedia(dosłownie) ,Lakier tragedia,przód i prawa strona umęczona w szpachli (masakra) ,Wyciek juz mnie nawet nie interesował Właściciel bardzo miły. Dzięki chłopaki. Szukam dalej. :(
Mnie to nawet ze zdjęć i z opisu już się nie podoba.No i ze stanów, a z tamtąd zawsze coś????
Ale już się przekonałeś to nie ma co pisać na ten temat.
Szukaj ze Szwajcarii
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 22-08-2013 o 22:25