Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Wyposażenie
Dane pojazdu
Art. WartośćNumer podwozia WBAKM42070C232253 Kod typu KM42 Typ 730LD (EUR) Typoszereg E F02 () Seria 7 Rodzaj konstrukcji LIM Układ kierowniczy RL Drzwi 4 Silnik N57 Pojemność skokowa 3.00 Moc 180 Napęd HECK Skrzynia biegów AUT Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475) Tapicerka LEDER DAKOTA/D5 SATB HELL (LCD5) Data prod. 2009-05-26
Wyposażenie
Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)S1CBA CO2 UMFANG Zakres CO2 S2PAA RADSCHRAUBENSICHERUNG Zabezpieczenie śrub kół S2SRA LM RAEDER DOPPELSPEICHE 234 Obr. BMW, st. le. podw. spr. 234 S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn. S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących S460A KOMFORTSITZE IM FOND, ELEKTRISCH Fotel komfort siedz. tyln. reg. elektr. S4NBA KLIMAAUTOMATIK MIT 4-ZONENREGELUNG Autom. klimatyzacja z regul. 4 strefową S4URA AMBIENTES LICHT Oświetlenie wnętrza dookoła S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC) S5ACA FERNLICHTASSISTENT Asystent świateł drogowych S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional S612A BMW ASSIST BMW Assist Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)S615A ERWEITERTE BMW ONLINE INFORMATION Rozszerzona informacja BMW Online S616A BMW ONLINE BMW Online S633A HANDY VORB. BUSINESS/BLUETOOTH-SCH. Instalacja tel. kom. Business S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 do DVD S6AAA BMW TELESERVICES BMW Teleservices S6ABA STEUERUNG TELESERVICES Sterowanie teleserwisem L812A ENGLAND/IRLAND AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Anglia / Irlandia S850A ZUSAETZL. TANKFUELLUNG EXPORT Dodatkowe napełnienie zbiorn. na eksport S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Brak obsługi krzyżowej S880A ENGLISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, angielski S8S2A KODIERUNG ALARMSIGNAL Kodowanie sygnału alarmowego S8S3A AUTOM. VERRIEGELUNG BEIM ANFAHREN Automatyczne ryglowanie prz ruszaniu S8S8A LAENDERSPEZ. NAVI ZUST. (FUER ACC) Country-specific navigation control S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)S8SMA FAHRGESTELLNUMMER,V.AUSSEN SICHTBAR Numer podwozia widoczny od zewnątrz S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP
Wyposażenie seryjne
Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)S1CDA BRAKE ENERGY REGENERATION Brake Energy Regeneration S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Roleta przeciwsłoneczna tylna S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią S4B7A EDELHOLZAUSF.FINELINE HOCHGLAENZEND Wer. dr. szlach. Fineline, wys. połysk S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM System głośników HiFi S853A SPRACHVERSION ENGLISCH Wersja językowa, angielski
Mało widać na tych zdjęciach - może wklej jakieś normalne fotki
mówisz o nie dużych pieniądzach w PL za takie auto trzeba dać około 120 -130 tys zł stan bardzo dobry tu jest pare uszkodzeń więc może ze 118 tys zł
przelicz czy Ci się kalkuluje
PS w UK wszystkie auta maja liczniki jak w wersjach USA? czy to tylko?
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
W UK obowiązują mile, tak więc predkosciomierze sa w MPH. Pozdrawiam Konrad
jak dla mnie to auto jest biedne z wyposażenia, gdym szukał F'ki to nie brałbym jej pod uwagę :)
ale czegoś nie rozumiem?? nie chcesz e65 z dieslem a chcesz F01 z dieslem??
Poza tym na PW pisałeś że masz maks 30 tys na e65 teraz rozglądasz się za F01??? To po ile tam u was chodzą takie auta??? Ja rozumiem że to licytacje ale chyba nei kupi sie F01 w cenie dojechanej e65 za 30 tys PLN??? jak się kupi to gwarantuje Ci że zaraz jestem u Ciebie i tez coś sobie kupie
Coś kręcisz jak na moje oko :D
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Kolega jedzie tam na aukcje kupic 2011 5er w kombi bo mial czołówkę z nie jego winy s2oja Toyota Avensis i dostal odszkodowanie.
Autka te na licytacji idą za pół darmo. Sprawdzałem koszt zakupu zadbanego f02 z tym samym silnikiem z tym samym rocznikiem i przebiegiem wiec chca 14000 funa. Auta na licytacji tej co podałem według mojego kolegi sa o polowe tansze niz ceny traderów.
Zapraszam do mnie Adasio. Będziesz sie mógł przekimać w salonie na sofie i pojedziemy na aukcje :D
Pojade na aukcje i zobacze jak to wygląda. Dam znać jak było.
To on dal mi adres tej strony. Watpie zebym mógł kupic za 4000 f02 ale nóż widelec... nie chce diesla ale jak by byla okazja...
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Piszac na diesla 3.0d traktor, chyba nigdy kolo niego nie stales i nigdy nim nie jechales. Jeden z najlepszych silnikow tamtych czasów i najcichszych DIESLI. W aucie w ogóle go nie slychac. Z reszta przy masce tez dużo się nie rozni od benzyny.. To nie diesel opla czy grupy vw, ze slychac go z 50m, a na zimnym ze 100.
Radze Ci przejedz się takim 3.0 286km diesel. Najlepiej 5er i orginalny chip przez bmw na 330 km . Malo silnikow benzynowych ma z tym szanse. Nie dyskwalifikuje silnikow benzynowych bo sam w następnym aucie chce mieć duza benzynę + gaz , ale pisanie traktor na diesla w BMW jest żenujące. Pozdrawiam i zaznaczam, ze nie chciałem tutaj nikogo obrazić.