Cytat Zamieszczone przez tomaszeklolek Zobacz posta
Musisz rozkręcić i zobaczyć.
W e38 było cały czas 4:3 i tam był tuner radiowy z 17 pinami, jeśli ktoś miał tuner tv to tylko z ekranem 4:3 w rocznikach poniżej 2000 i podłączenie monitora 16:9 nie zmieniało formatu obrazu. W momencie kiedy wszedł monitor 16:9 były delikatne zmiany np tuner telewizyjny byl przystosowany do wyswietlania obrazu w 16:9 i może wtedy cos się zmieniło w kabelkologii. Chcesz domontować zmieniarkę/emulator mp3?

zmieniarę mp3 mam (odziedziczoną po poprzednim właścicielu)... ale chciałem wywalić fabryczny telefon siemens bit 2 bo doprowadza mnie do szewskiej pasji ten artefakt starożytnych i założyć coś co współpracuje z fabrycznymi guziczkami na panelu i kierownicy i z fabrycznym mikrofonem, ale pod bluetootha - nawet znalazłem, dedykowane do bmw, ale wymagany jest pin 40, pod 17 działa z kolei inny cudak, ale nie wyświetla tekstów i nie działa z fabrycznym głośnomówiącym i taki półśrodek w sumie - z kolei teraz mam takiego cudaka co to wyświetla teksty ale nie ma bluetootha :))

nic no, nie pozostaje mi nic innego jak dokopać się do tych skrzynek... aż strach się bać ile to będzie grzebania :)

p.s. właśnie przez to, że pod koniec 2001 weszło/zmieniło się... nikt nie jest w stanie niczego konkretnego powiedzieć cholera jasna :> a ja też już nic nie wiem ;p ;)