Witam
Przymierzam się do zakupu Fki, co sądzicie o tym egzemplarzu? Stoi już trochę na allegro.... dobrze wyposażona
http://allegro.pl/bmw-750i-kamery-mo...447203086.html
pzd
Piotr
Witam
Przymierzam się do zakupu Fki, co sądzicie o tym egzemplarzu? Stoi już trochę na allegro.... dobrze wyposażona
http://allegro.pl/bmw-750i-kamery-mo...447203086.html
pzd
Piotr
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
co tu dużo pisać - auto wygląda zajebiście. Jeśli chodzi o stan to tylko na żywo czegokolwiek się dowiesz. Wyposażenie na F01 nie mam pojęcia czy jest "pełne", ale z mojej strony sprzedawca raczej godny polecenia. Oglądałem u niego kiedyś jedno auto, niczego nie ukrywał. Do transakcji nie doszło gdyż nie dogadaliśmy się co do dopłaty przy zamianie.
Wyposazenie spoko :) gosc nawet extra firme wynajal do zrobienia prezentacji auta :) a pojemnosci silnika nawet nie ogarnia :D
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Auto igła.
Z tego co widzę to nie ma komfortów z tyłu i wentyli z przodu.
Nie zmienia to fakty że oprócz tego ma naprawdę bogato.
Ja bym łykał :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Jak o mnie chodzi kupując F01/02 miał bym kilka założeń:
1 kolor - czarna bądź biała
2 silnik - tylko PB
3 long
4 x-drive
5 HUD
6 soft close
7 grzana kierownica
czyli rzeczy potrzebne na co dzień w codziennej eksploatacji
z w/w nie ma tylko longa więc jest OK
jedyny maleńki mankament jak dla mnie to kolor "drewna" - wg mnie zlewa się kompletnie z czarna tapicerka - ładniejsze wg mnie jest kolor drewnopodobny ostatecznie aluminum
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Bardzo mi się podoba wnętrze ładne i drewno też no ale drewno samo w sobie jest ok tyle że w czerni nie daje żadnego kontrastu i wnętrze jest nieco nudne, Ale co tu dużo pisać bodaj by miała różowe drewno to bym ją wolał od swojej E32 :P
Jak dla mnie wypas no ale he he może za lat kilka :p na dzień dzisiejszy próbuję z modelem po lifcie ale to jakoś z przeszkodami bo chętni są tylko by chcieli w promocji :D a u mnie jej brak.
Auto bajka, też je widziałem w necie, ale w Gubinie to 99% aut jest zrobionych na pomoc drogową, tzn. sprowadzają to i po tygodniu robią przegląd na osobowy, ale w karcie pojazdu jest wpis, że było to pomocą drogową.
Przez kolejne 5 lat możesz się spodziewać wizyty z urzędu celnego.
Miałem już nagrane w Gubinie 740i F01, ale jak dostałem papiery to sobie odpuściłem. Gościu zapewniał, że ja kupuje już osobowy i to nie jest moje zmartwienie, ale on to sprzedaje i potem jak coś się stanie to ja zostanę z ręką w nocniku.
Jak oni nie płacą akcyzy i VAT to im wychodzi takie auto poniżej 100k.
Ja też mogę jechać do Reichu i na tym patencie sprowadzić auto, kosztuje to tylko 2500-3000zł, nie muszę płacić komuś 40 tyś nadwyżki, ale dla mnie to jest wajcha i tyle.
moja tez byla pomoca drogowa, I co z tego? ja jej nie sprowadzalem, I na osobowke tez nie "przerabialem"
zeby ci tylko jakos przebieg udowodnili to bierz.
ale tak na marginesie, moj wujek kupowal merca s350 rocznego w 2010, bezposrednio od XXXX ,na najostrzejszym wypasie, tylko nie longa,i 80tys km mial nakrecone. smiga jak zloto
Są lepsze określenia na naszych zachodnich sąsiadów !!!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 18-08-2013 o 21:29