Auto super i chociaż to marzenie wielu z nas, osobiście drazni mnie jedna rzecz.. wygląda jak przerosnieta 5er. e65 widać, ze to 7er i nie ma do tego wątpliwości. F01 lepiej brac longa. Niech będzie widać, ze to 7er..
Auto super i chociaż to marzenie wielu z nas, osobiście drazni mnie jedna rzecz.. wygląda jak przerosnieta 5er. e65 widać, ze to 7er i nie ma do tego wątpliwości. F01 lepiej brac longa. Niech będzie widać, ze to 7er..
Ładne autko, cena też do przyjęcia.
Ale co jak co, LONG byłby najlepszym wyborem, nawet kosztem jakiegoś wyposażenia :)
ja moge byc drugi
Longi mi się podobają ale już parę razy słyszałem teksty znajomych typu ---> " nie chce Longa bo będę czuł się jak szofer " :D i trochę jest w tym prawdy ;). Ale i tak jakbym miał do wyboru teraz to kupiłbym Li :)
HA HA HA i znów przepychanki co lepsze :D
wybaczcie zwolennicy krótkiego ale LONG to LONG i nie ma pierd...
ja tam lubię być swoim szoferem, więc mnie to nie przeszkadza, a takie gadki że ktoś czuje się jak szofer to między bajki, ciekawe jak się czują w Tico albo Corsie - jak worek kartofli BUAHHAHAHAHA,
Poza tym śmieszą mnie wasze komentarze i nalatywanie na longa, ale L7 to byście się zesrali żeby mieć i nikt by się nie czuł jak szofer?????
sranie w banie PANowie i PANie
powtarzam jeszcze raz - rozmiar nie ma znaczenia - tak mówią ci co maja małego :D
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Longa się inaczej prowadzi i jak dla mnie jest to bardzo przyjemne :)
Hehe widzę że kolega za Longa mógłby zabić :-) Jak to mówią o gustach się nie dyskutuje, jeździłem longiem i jakoś tak dziwnie się czuję wożąc powietrze, tzn jego nadmiar.
A co do rozmiaru to można to odwrócić w drugą stronę Ci co mają małego przedłużają sobie kupując Longa :-) - oczywiście nie żebym to powiedział złośliwie, tylko dla żartu ..
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12