No często sie to spotyka w autach z Niemiec, i niektórzy nawet sie nie kapną az do dnia rejestracji - ale masz łep to rejestruj z rocznikiem na przód :) Gorzej zepotem mogą być dziwne podejrzenia jak ktoś sprawdzi VIN :)Zamieszczone przez ArekLand
No często sie to spotyka w autach z Niemiec, i niektórzy nawet sie nie kapną az do dnia rejestracji - ale masz łep to rejestruj z rocznikiem na przód :) Gorzej zepotem mogą być dziwne podejrzenia jak ktoś sprawdzi VIN :)Zamieszczone przez ArekLand
Zobaczcie to autko
http://moto.allegro.pl/item464347820...t_150t_km.html
To dopiero śmierdzi :razz: full opcja bez navi no i jakaś ta skrzynia dziwna :)
750 miała tylko automat :D ,brak obszycia dechy skórką i chyba kiera nie taka :D(podobna jak w e-36) i brak pamięci foteli
Swoją drogą dziwne ,że po takim dzwonku jasiek nie odpalił ;D
Przecież ona ma deske rozdzielczą od seri 5 e39 :shock: 8/
A kierka faktycznie od e36...
To jest zdjęcie BMW e39 z tą kierownicą od e36, na drugim zdjęciu widać kierownicę oryginalną z przyciskami :D Także wałek na zdjęciach :PZamieszczone przez casi123
Zamieszczone przez max mt
Faktycznie teraz tez zauważyłem... Na początku kolor nadwozia mi nie pasowal na tym zdjęciu gdzie widac deske rozdzielczą a potem sie dopatrzyłem oryginalnej kiery... hmm swoją drogą to ciekawe czemu wstawil fotke ze srodkiem od e39... :/
Zamieszczone przez Aldik
Ja tutaj mowie o faktach - chyba nie chcesz powiedziec ze auto wyprodukowane w 96 a zarejestrowane w 99 jest wyprodukowane w 99 ;D
Problemem moga byc papiery danego kraju w ktorych wpisuje sie tylko date rejestracji a nie produkcji a polscy urzednicy przepisuja to na slepo.
W niemieckiej karcie samochodu napisane jest dokladnie kiedy auto zeszlo z tasmy - a w briefie kiedy zeszlo z tasmy i kiedy zostalo zarejestrowane.
Niestety karta samochodu - ktora otrzymuje sie przy zakupie nowego auta nie trafia najczesciej jako dokument do nastepnego wlasciciela.
Ewenementem jest tez wypisywanie przez wielu sprzedawcow na Allegro - pierwszy wlasciciel, sprowadzone rok temu ....... (pierwszy w kraju i dziesieciu za granica ;D )
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
dokladnie to zdjecie e39 taki bajerek dla niekumatych
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
No ja małem auto z Włoch i było tam wpisane data produkcji 1994 i data I rejestracji -> 1997Zamieszczone przez Aldik
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98