Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!
mi siê podoba,ca³kiem przyzwoita,tylko pytanie jak dawno temu by³a malowana?w zale¿no¶ci od ceny my¶lê ¿e warta uwagi
Wygl±da na zabran± jak na e32 jest niewiele do poprawy i wymiany, za zadowalaj±c± mnie cene bra³ bym.
Podoba mi siê ona :) auto do ogarniêcia. Sebek jak silnik skrzynia i zawieszenie???
jak silnik i skrzynia chodzi to bra³bym naprostowa³bym rdze jako pierwsza rzecz i bêdzie lala
Bia³e E32, do¶æ kontrowersyjny wybór...
Jak E30, E36, E34 w tym kolorze s± piêkne, tak E32 jako¶ mi nie pasuje.
Je¶li kolor Ciê nie odrzuca i prace blacharskie ogranicz± siê do kosmetyki ( rdza i pêdzelkowate zaprawki ), a stan techniczny jest dobry to warto siê zastanowiæ, bo w takim odcieniu bêdzie kiedy¶ du¿o warta jako swego rodzaju rarytas ;)
Nikt nie bêdzie mi mówi³, jak mam ¿yæ, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podzia³ami je¶li chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Fajna Ciekawe za jakie pieni±dze ? Za 5000zl do 6000zl sam bym tak± kupi³ ;) Wy¿sza kwota ? To ju¿ bym zobaczy³ ¿e prawe przednie ko³o jest solidnie nie na miejscu !!!
M POWER;)
Prawe ko³o w E32 to jaka¶ zaka³a te¿ mam bli¿ej nadkola i inni te¿ tak maj±
Ma³o tego lewe te¿ siê w normach producenta nie mie¶ci ;)
M POWER;)
Ruda na niskim poziomie, to dobrze. Teraz pytanie czy to przez malowanie auta (bo wygl±da na to ¿e by³o) czy rzeczywi¶cie siê uchowa³o w sucho¶ci. Przy silniku te¿ kto¶ ju¿ grzeba³, bo lewa pokrywa zaworów nie pochodzi z tego auta (E38 / 39).
Je¶li cena rozs±dna to warto siê zastanowiæ ;) A jaki¶ VIN jest?