Strona 29 z 39 PierwszyPierwszy ... 192728293031 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 383

Wątek: [e32] Maciek-olsztyn-e32-m30b35iA

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Dawid tam lipa odrazu,miałem robić drobne odpryski u lakiernika w zimę itd..ale poczekam aż powychodzi co ma wyjść od stania w śniegu,przteurlam się z wgniotkami i na jesień pomaulę raz a porządnie caluśką :D najgorsze to to że chciałem mieć ranty i silnik w pełnej polerce na wiosne a tu nic z tego nie będzie...

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dawid7er
    BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    na upartego możesz to w domu zrobić :D jak się domownicy nie wywalą :D

Vip Vip
    BMW
    Blog
    21
    domownicy to nie bo jest tylko kobieta i królik:D miałem w domu już ale trzeba bylo złożyć aby odpalić i wyjechać...A teraz to nie będe stał po kolana w śniegu i wykręcał kolektora:D

Początkujący Użytkownik Awatar LOCHA88
    BMW
    7
    KOLOR ROBI ROBOTE !!!!! wszystko na swoim miejscu i tak jak ma być oczywiście pełen RESPEKT i pozdro... BAJKA !!!

Vip Vip
    BMW
    Blog
    21
    Odkopię trochę,garaż znalazł się jakieś 50m dalej niż stary :) aktualnie auto wygląda tak :

Sprawdziełm wszystkie zakamarki i tylko małą dziurkę znalazłem,idzie do lakiernika niedługo na poprawki a felgi u kolegi się polerują....coś tam zaczeło się dziać w końcu :D

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Z00FY
    Gość
    Wiosenne grzebanie kipi , zawsze chciałem wiedzieć jak ściągnąć zderzak tyl/przód w e32... Znaczek na masce już "zipie" mam z e46 komplecik tylko nie wiem jak z rozstawem bolców.
    Ostatnio edytowane przez Z00FY ; 16-03-2011 o 13:34

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Zderzak przedni w E32 trzyma się na 2 torxach 50 są one pod listwami po każdej stronie. Odkręcasz i zderzak wysuwasz z zaczepów bocznych.. jak masełko ;)

Maciek dajesz ;) Czekam aż przygotujesz furkę do sezonu i wlecę do Ciebie na browarka ;)

-----> www.e32.750i.pl <-----

Vip Vip
    BMW
    Blog
    21
    Dokładnie,zderzaki to 10min roboty...Kafarek ja to nie wiedziałem że ty z tczewa jesteś,to spot na bank kwiecień,maj :) a co do auta to w tym sezonie nie wyrobię się żeby ją całą pomalować :/ a tego mi brakuje do szczęścia:D będę się polerką starał błysk uzyskać a lakiernik mi tylko drzwi naprawi i 2 purchle hehe pożyjemy zobaczymy,narazie jest ok :)

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Maćku a nie myślałeś założyć normalnych halogenów i zrobić ich tak jak BH?Ja mam tak i dość fajnie to wygląda,szkło ładne klarowne a i tak są ciemne.Ten "szpraj" to moim zdanie słaby pomysł.Wyobraź sobie światła drogowe pomalowane spray'em :707:

Vip Vip
    BMW
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Maćku a nie myślałeś założyć normalnych halogenów i zrobić ich tak jak BH?Ja mam tak i dość fajnie to wygląda,szkło ładne klarowne a i tak są ciemne.Ten "szpraj" to moim zdanie słaby pomysł.Wyobraź sobie światła drogowe pomalowane spray'em :707:
    One są już rozkręcone właśnie i umyte ze szpraju,za jakiś czas dam nowe szkła do halo i helli a narazie złożę na wypiaskowanych..

Uprawnienia umieszczania postów