Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Pasy do E32 w stylu American muscle car?

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    heh no dobra niech wam będzie ;p najpierw pomaluje ją, Kiedyś... a potem ewentualnie coś z foli sie zrobi żeby potem ew. zerwać :) o poranku pomysł nadal mi się wydaje niezły :D

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    bez urazy ale w porównaniu z jakimś camaro czy mustangiem to z e-32 żaden klasyk obecnie róznica wieku 20-30 lat

Zaawansowany Użytkownik Awatar artur677
    BMW
    Jakieś jest ;)
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    heh no dobra niech wam będzie ;p najpierw pomaluje ją, Kiedyś... a potem ewentualnie coś z foli sie zrobi żeby potem ew. zerwać :) o poranku pomysł nadal mi się wydaje niezły :D
    Nie słuchaj ich bo się nie znają,maluj pasy i pokaż jak wyszło bom ciekaw,czegoś takiego jeszcze nie widziałem :D
    Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Maniac,myśle,że wygląd e32 zaczyna cie powoli nudzić skoro przychodzą takie pomysły do głowy.Kupić coś takiego
    http://otomoto.pl/pontiac-trans-am-f...C30197740.html i można eksperymentować z napisami na oponach czy pasami.e32 z pasami moim zdaniem wiocha.
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Damian Vip Awatar vramzes
    BMW
    EX : E36 320 , e32 730 iA , e38 730i manual, e32 730 Shadow Line, e46 320 individual , e53 3.0i
    Szkoda Firebird-a... to naprawdę dobre samochody!W mojej rodzinie był taki i naprawdę dużo jeździł i długo zwijał asfalt :) aż go tir na autostradzie nie zepchnął na bariery....

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Marek naprawde znalazłeś trans am z mojego miasta 800m odemnie sie znajduje syn mechanika go ma niestety więcej stroi na warsztacie niz jeździ bo nie chce jeździć... po zatym osiągi tego typu aut są przykre. Duża poj duże spalanie niska moc.
    Dla mnie E32 to oczywiście klasyk :) bo auto które cieżko kupić w dobrym stanie nim już jest. A na alegro jak jest 5 ładnych sztuk to wszystkie piniondze i wcale nie muszą być to te za 10tysi.
    Niestety nie to że nudzi ale powoli coraz bardziej odzwyczajam się od E32 coraz mniej jej używam a że ją kocham to chcę urozmaicić nasz "Związek' wprowadzając jakieś zmiany :D - pewnie, nie zawsze dobre. Narazie sam nie wiem co zrobić i jak. Jak się ogarne to wkońcu ją prysnę, kiedy już troche zarobiłem na warsztacie to wypadły opłaty, dokupienie sprzętu i znów na lakierke e32 nie ma :( jak dobrze pójdzie po zimie sie odbije :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar capoZe32
    BMW
    750iL (not LPG)
    Blog
    4
    I co okleiłeś? Tu masz e32 z pasami...