Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Zakup Longa czy Shorta? Przedlift. tylko bena.e65 lub e66.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 3.0 D
    Cytat Zamieszczone przez bmw Zobacz posta
    jestem wysoki 186 cm, lubie siedziec nisko za kierownica. Gdy sobie ustawie fotel dla swojej wygody to z tylu jest juz ciasno, i osoba o moim wzroscie nie miala by tam gdzie kolan trzymac. Tak samo bylo w e65 jak i e38 (obie weresje krotkie). Bralbym longa jak masz wozic ludzi z tylu. U mnie miejsce z tylu sie robi gdy sobie przedni fotel podniose do gory wiec i oparcie inaczej sie ulozy. Ale nie kazdy kierowca lubi siedziec z glowa w podsufitce.
    Jak Ty jestes wysoki (186cm) i masz problemy z pojemnoscia w aucie, to ja (197cm) ustawiam sobie fotel na maxa do tylu w e65 i za mna miejsca jest w cholera , to albo masz inne auto , albo nigdy z tylu jeszcze bunia nie jechales

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    Cytat Zamieszczone przez Riki Zobacz posta
    Jak Ty jestes wysoki (186cm) i masz problemy z pojemnoscia w aucie, to ja (197cm) ustawiam sobie fotel na maxa do tylu w e65 i za mna miejsca jest w cholera , to albo masz inne auto , albo nigdy z tylu jeszcze bunia nie jechales
    jak masz oparcie pionowo ustawione to jest miejsce. Ja jezdze na wpol lezaco, bo tak lubie. Jak sie obnizy fotel na maksa to przeciez siedzisko nie jest proste jak na taborecie tylko jest pochylone. Zeby nie siedziec w kucki to trzeba tez oparcie odchylic do tylu. Zreszta co ja sie bede klocil, masz maly silnik to i miejsca masz duzo :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 3.0 D
    Cytat Zamieszczone przez bmw Zobacz posta
    jak masz oparcie pionowo ustawione to jest miejsce. Ja jezdze na wpol lezaco, bo tak lubie. Jak sie obnizy fotel na maksa to przeciez siedzisko nie jest proste jak na taborecie tylko jest pochylone. Zeby nie siedziec w kucki to trzeba tez oparcie odchylic do tylu. Zreszta co ja sie bede klocil, masz maly silnik to i miejsca masz duzo :)
    haha sie usmialem . Teraz Punto jezdze 1,2 litra wiec nie podskakuj :P