kilka miesiêcy temu zalogowa³em siê na forum poszukuj±c czarnej e32 735 w manualu.
¯yczyli¶cie mi powodzenia i owocnych poszukiwañ, niestety na ¿yczeniach siê skoñczy³o ;)
W ca³ej polsce znalaz³em jeden egzemplarz godny uwagi, niestety na pó³ godziny przed umówionym spotkaniem zadzwoni³ w³a¶ciciel z informacj± ¿e "ta beta jest tak zaje*@#ta ¿e jednak nie bêdê sprzedawa³".
Zdenerwowa³em siê i kupi³em e36.
Po trzech tygodniach bycia zadowolonym z mojej czarnej coupe, kiedy ju¿ wszystkie plomby mi wypad³y od je¿dzenia na glebie, nudz±c siê w pracy niemi³osiernie, z g³upa wszed³em na tablice, wylistowa³em sobie wszystkie e32 z opcj± "zamieniê" i... masz babo placek! Siódemka w najmniej po¿±danym przeze mnie kolorze, z najmniej po¿±danym przeze mnie silnikiem (730i), bez klimy i do tego z hakiem... ale facet chcia³ sie zamieniæ na e36 wiêc pomy¶la³em ¿e skoro upad³ na g³owê to chêtnie to wykorzystam :)
Jeden telefon, mi³a rozmowa i po wzajemnym przes³aniu zdjêæ samochodów szybka decyzja - spotykamy sie dzisiaj w po³owie drogi (tj. w Krakowie) i dokonujemy niezbêdnych formalno¶ci.
S³owo siê rzek³o i zamieni³em to:
na to:
i tak zaczê³a siê moja przygoda z e32 :)
Pomimo strasznego wygl±du jestem ju¿ w trakcie przywracania autu dawnego blasku :) chêtnie dodam wiêcej zdjêæ i poka¿ê jak postêpuj± pracê ale nie jestem pewien czy to dobry dzia³ na takie opisy ;)
pzdr.
P.S. ¿yczcie mi powodzenia, wytrwa³o¶ci i pieniêdzy, bo czê¶ci do tej gabaryny s± piekielnie drogie ;)

Odpowiedz z cytatem