mam dystanse tej firmy i sa bardzo dobre.
mam dystanse tej firmy i sa bardzo dobre.
Jakub a ile masz obnizony przód na tych sprężynach?
Obniżenie-35mm. bmw pamiętasz może czy miałeś dystans z dużym rantem co wchodzi do felgi czy mały?? Moje dystanse praktycznie go nie posiadają i nie ma opcji żeby idealne się wycentrowały na tak dużej feldze.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Te dystanse z aukcji są dobre do ori felg e65.
Zadzwon do sprzedawcy i wszystko ci powie.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Pisałem maila ale brak odzewu. W aukcji ma wystawione wraz ze śrubami a te juz posiadam. Musze dziś do nich zadzwonić.Dzięki.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
na -35 to cos wysoko masz ja mam -25 na 19" i mam nizej.
Z tym że ja zakładałem nowe amorki sachsa i możliwe że z czasem będzie niżej. Z drugiej strony mam nadzieję że więcej nie siądzie bo to co jest w zupełności mi wystarcza. Przed tym zabiegiem była taka szpara że aż mi się patrzeć nie chciało, między opone a nadkole wchodziły mi wszystkie palce..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Po wymianie amorków-sachs oraz sprężyn -h&r auto stoi nie równo. Od strony kierowcy widać że sprężyna jest mocniej dociśnięta. Na pierwszym uzwojeniu około 1cm i na drugim też reszta normalnie . Ogólnie różnica 1-go palca między stroną kierowcy a pasażera licząc od opony do błotnika.Od czego może to być??? Dodam że na normalnych sprężynach nie było takiej różnicy. Możliwe że sprężyna jest felerna?? Dodam że nie wpadłem w żadną dziurę a zawieszenie w aucie mam sprawne. Temat wstępnie rozwiązany , 1-amor był nie do końca osadzony. Ogólnie od mechanika dostałem info że mam polatać trochę to jeszcze osiądzie ;)
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 12-08-2013 o 14:42
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Ja mam pytanko. Czy dystanse o szerokości 25mm mogę spokojnie założyć do tyłu przy ori feldze styling95 czyli słoneczko i szerokości opony 275 ? Dodam ,ze zawieszenie z tyłu jest nivo i nie mam pojęcia czy koło tak głęboko sie może chować w nadkolu żeby mogło obcierać,czy nivo na tyle trzyma wysokość nadkola od koła ,że nie ma szans na obcierkę. Pytam bo już mam długo te dystanse i nie musiałbym kupować nowych.
Jakub Ty masz 20mm wiec czy mógłbyś popatrzeć czy te 5mm jeszcze sie tam wciśnie? Pozdrawiam i z góry dzięki.
@MIRO
te 5 mm moze byc problematyczne, ale najlepiej to sam przetestuj.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!