Tylko ze ten CLS to tez juz stary i dotycza go wszystkie bolaczki e klasy . Pozatym jest mniejszy niz e klasa i naprawdze w srodku jest malo miejsca . Linia Cls a tez juz traci myszka .
Tylko ze ten CLS to tez juz stary i dotycza go wszystkie bolaczki e klasy . Pozatym jest mniejszy niz e klasa i naprawdze w srodku jest malo miejsca . Linia Cls a tez juz traci myszka .
Cls trąci myszką? To co można powiedzieć o E65 przed liftem?
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Tydzień temu kolega sobie kupił CLS a i trochę nim pojeżdziłem potestowałem. Fakt ,widać,ze to MERC :d ,ale wolałbym jego niż przedliftowe e65. W CLSie wystarczy włożyć fajne koło i jest ok ,a w E65 trzeba by lifta zrobić :d
dokładnie, maiłem 211 280cdi i już tam było mało miejsca... co do bolączek to owszem są, jeśli masz model z SBC to szykuj się na wymianę bądź "wirusowanie" pompy
pozatym co jest nie tak z e65 przed liftem? moim zdaniem wygląd ma ponadczasowy i i stojąc kolo takiego cls wygląda "męsko"
Ostatnio edytowane przez PaweliGosia ; 26-07-2013 o 08:53
W 90% resetuje się licznik pompy SBC i jest dobrze.
9% przypadków zakup używanej 200 -700 zł zależy kto jak się ceni.
1% (dziwni ludzie) - zakup nowej 3500 zł lub więcej.
Druga sprawa, jeżeli ktoś ma W211 serwisowaną, to dla takich osób jest akcja serwisowa z wymianą SBC za darmo, nie w każdym salonie w Polsce, w Niemczech zawsze i wszędzie.
Nie ma co zbędnie jęczeć.
Co do Mercedesa CLS - E65 lift czy przed lift nawet nie podchodzi ^_- do CLS![]()
CLS ma jak narazie tylko jedna wade . Malo miejsca nad glowa z tylu , ale to mi akurat nie przeszkadza. Co do urody czy jest ladniejszy czy nie od e65 przed liftem , to jestem zdania ,ze brzydszego auta jak e65 przed liftem to nie ma , no chyba ,ze nissan micra , czy fiat multipla
A ja specjalnie chciałem przedlift bo mi się polift nie podoba :) Przed liftem ten samochod ma to cos. Ma ponad 10 lat a robi wrazenie. Po lifcie, wydaje się trochę mniejszy, te lampy z tylu do mnie w ogole nie przemawiaja :p
Cls ma wygląd sportowego auta, a e65 limuzyny. Dwa calkiem inne typy, wiec nie ma co porownywac. Porownajcie clsa do 6er ^^