Pokaż wyniki od 1 do 10 z 111

Wątek: Zamieniam E65 730 D na S klase 5.0 benzyna , czy slusznie?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar mcdziubek
    BMW
    Ex E38 740i 4.4 - F10 528i 3.0
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez impex Zobacz posta
    Ja na twoim miejscu kupowalbym W220, wg mnie jest ladniejsze zewnetrznie jak i wewnetrznie od E65.Na pewno jesli chodzi o jakosc wykonania to Mercedesowi nie mozna niczego zarzucic, wyposazenie itd podobne jak w E65.Co do airmatic jesli wszystko bylo odkladane na ostatnia chwile to wiadomo gdy amortyzatory byly nieszczelne kompresor ciagle pompowal to i on bedzie niedlugo do wymiany, a jak wszystko bylo regularnie robione to nie bedzie z tym problemow.Mam 17 lat a wg mnie Mercedes nie jest dziadkowaty, przede wszystkim lepiej sie w nim czuje jak w BMW, jest wiecej miejsca (tutaj porownuje W140 do E38) no ogolnie BMW (jezdzilem paroma modelami) jest na moje oko strasznie tandetne i nie ma za grosz prestizu w porownaniu do Mercedesa.Wiem, ze narazam sie tutaj fanom BMW, ale trudno- to jest tylko moja opinia.
    Hm. Kiedy ja bylem w twoim wieku a znowu nie bylo to az tak dawno temu za wszelką cenę chciałem byc bardziej dorosły... i tez sobie mówiłem a chce mesia e klass mi sie marzył. Teraz wszystko bym dal by miec znow te 20 latek. Teraz juz wiem ze autko typu merc s lub jag xj to dla faceta duzo starszego... moim zdaniem zaczne rozglądać za mesiem s lub jagiem xj gdy osiagne 45. Wcześniej to po prostu jest sie za młodym... ludzie mówią ze merc kojarzy sie z dziadkiem no i coś w tym jest...
    Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
    E38 740i V8 ma nowego Pana.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    Cytat Zamieszczone przez mcdziubek Zobacz posta
    Hm. Kiedy ja bylem w twoim wieku a znowu nie bylo to az tak dawno temu za wszelką cenę chciałem byc bardziej dorosły... i tez sobie mówiłem a chce mesia e klass mi sie marzył. Teraz wszystko bym dal by miec znow te 20 latek. Teraz juz wiem ze autko typu merc s lub jag xj to dla faceta duzo starszego... moim zdaniem zaczne rozglądać za mesiem s lub jagiem xj gdy osiagne 45. Wcześniej to po prostu jest sie za młodym... ludzie mówią ze merc kojarzy sie z dziadkiem no i coś w tym jest...
    No ok, ale ja nie mam takiego zdania bo zobaczylem na obrazku i dlatego chce takie auto tylko takimi jezdzilem i dobrze sie w nich czuje, jezdzilem tez duzo mniejszymi, ktore mozna uwazac za "sportowe" i w takich autach to dopiero siebie nie widze.Nie lubie malych, sztywnych samochodow.Lubie duze samochody i obawiam sie, ze juz mi sie to nie zmieni.

Zaawansowany Użytkownik Awatar mcdziubek
    BMW
    Ex E38 740i 4.4 - F10 528i 3.0
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez impex Zobacz posta
    No ok, ale ja nie mam takiego zdania bo zobaczylem na obrazku i dlatego chce takie auto tylko takimi jezdzilem i dobrze sie w nich czuje, jezdzilem tez duzo mniejszymi, ktore mozna uwazac za "sportowe" i w takich autach to dopiero siebie nie widze.Nie lubie malych, sztywnych samochodow.Lubie duze samochody i obawiam sie, ze juz mi sie to nie zmieni.
    Hm. Skoro tak to czemu od razu nie kupiles Sklass? Tylko 7er kupiłeś skoro taka tandeta?
    Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
    E38 740i V8 ma nowego Pana.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    Cytat Zamieszczone przez mcdziubek Zobacz posta
    Hm. Skoro tak to czemu od razu nie kupiles Sklass? Tylko 7er kupiłeś skoro taka tandeta?
    Bo kupilem ja za psie pieniadze-nie bedzie placzu jak cos nie wyjdzie, a W140 S600 jest malo i czesci sa drozsze niz do BMW.Pobawie sie tym co mam i zmieniam na mercedesa.