No ok, ale ja nie mam takiego zdania bo zobaczylem na obrazku i dlatego chce takie auto tylko takimi jezdzilem i dobrze sie w nich czuje, jezdzilem tez duzo mniejszymi, ktore mozna uwazac za "sportowe" i w takich autach to dopiero siebie nie widze.Nie lubie malych, sztywnych samochodow.Lubie duze samochody i obawiam sie, ze juz mi sie to nie zmieni.
Ja tak samo, mam 22 lata i pierwszym autem było 750 E32, później A8, teraz Phaeton, i podejrzewam, że nadal w tej klasie będę szukał następnego auta :)
To widzę, że jest NAS już 3 młodszych miłośników limuzyn :P.
Problem jest tylko taki, że ceny samochodów klasy premium spadają dosyć mocno ,a ceny serwisu i części już nie. Auta są coraz bardzoej naszpikowane elektroniką i nowych modeli nie da się naprawić kluczem i młotkiem. Dlatego kupując takie auto trzeba o tym pamiętać, żeby potem nie było pytań typu "czy da się zamienić amory z EDC na zwykłe" - dla mnie to downgrade nie do przyjęcia.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
mnie to zastanawia jak to jest ,ze no offence ,,dzieci'' stać na A8 ,E65 czy Phaetona....mi rodzice jako 1 auto kupili Suzuki Swifta , a reszty dorobilem sie sam. I nie chce mi sie wierzyc ,że kogos w wieku 20 lat stac na takie cudenka bo pracowal cale lato nad morzem i odlozyl....a ktos tam wczesniej pisal ,ze ma 17 lat i mercem s klasy jezdzi , jak od 18 lat dopiero prawko mozna miec...Jakie czasy chore . Dzieci dostaja limuzyny na 18 urodziny ...Nie moja kasa ale nie przyznawalbym sie ,ze mi mama auto kupila
Ale ja sobie świetnie zdaje sprawę, z kosztów utrzymania limuzyny. Najbardziej dotknęły mnie one o dziwo w E32. W A8 najdroższy był rozrząd 2000zł i zawiecha ok 1500zł, w Phaetonie narazie odpukać awarii nie mam no i rozrząd na łańcuchu, tylko, że VW mam dopiero 2 tygodnie :)
7er dostałem w spadku, a reszty się "dorobiłem" od 18 roku prowadzę wspólnie z Matką działalność i do tego pracuję jako kierowca busa.
No i z tematu głównego zeszliśmy na to co kto ma w wieku 18 l i na co go stać![]()
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!