A8 D3 4.2 jest dobrą opcją
Nie mozna jej wymienic bo mi nie oddadza kasy za wymiane , a mialem 30dni na oddanie auta w razie gdyby cos nie dzialalo . A nie chce zaczynac przygody od kupilem auto i wymienilem pompe paliwa , jakos specjalnego zdziwienia na ich gebach nie widzialem ,ze wskazalem im te usterke . Wiec mam dziwne podejrzenia ,ze moze tam byc wiecej rodzynknow
Czy możesz powiedziec jak ty kupujesz te auta ze tak możesz sobie oddawać zamieniać itp... jesli kupujesz w UK to przy podpisaniu umowy sprzedający zawsze zażąda wpisu Bought as seen. Pierwsze słyszę zeby ktos dawał możliwość oddania auta po 30 dniach. Zazwyczaj dają gwarancje z autem na 3, 6, 9, 12 miesiecy ale nie opcje przyjecia auta z powrotem.
Hm jesli cos wiesz czego ja nie wiem to może podzielisz sie info bo chcialbym sobie wziąść te s klasse na testy na miesiącna pw jesli nie tu - http://www.imperialkarz.co.uk/used-c...01222474023357
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Auto zostalo przyjete jako czesc rozliczenia za nowe . Auta biore tylko w 1 komisie , w tym z ktorym mam podpisana umowe o prace :D
A normalnie jest tak jak mowisz daja gwarancje na 6mies , gdzie 50% wartosci rzeczy ktore ulegna zepsuciu dostajesz zwrotu.
john76 : 6tyś funtow wzialem za 730d ,2006,polift 3,0D 300tys km na liczniku , czarny metalic, same felgi byly sporo warte , na normalnych mysle ,ze tysiac mniej bym dostał. Auto było z kierownica po prawej stronie. Stoi teraz wystawione za 7499 F ,ale nikt go nie wezmie za taka kase , bo jego realna wartosc to jakies 6300 -6500
Ostatnio edytowane przez Riki ; 09-08-2013 o 14:06
Witam przepraszam że sie wtrące E65 masz na sprzedanie jak tak to który rocznik i jaka cena
Tomja tez chce pracować w komisie :D
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.