Witam posiadam BMW e32 730i 1991r. polift niestety nie v8 chodź może niedługo to nadejdzie mam nadzieje że pomożecie w paru usterkach :)
Witam posiadam BMW e32 730i 1991r. polift niestety nie v8 chodź może niedługo to nadejdzie mam nadzieje że pomożecie w paru usterkach :)
Witamy na forum:D wrzucaj fotki auta
Witamy. Piszesz że auto jest z 1991 rok więc jak to jest możliwe że jest to polift?
7er
Czarku może bmw puściło mała serie m30 po lifcie w 1991 r (raczej obstawiam koniec roku)wraz w wprowadzeniem na rynek 740stki
Witam i ja...:D
Ps. Wrzuć kolego fotki, to ocenimy co tam masz...:p
Witam,
Przeczytałem to:
i jedyne co przyszło mi na myśl, to że jeśli ktoś nie uznaje nic poza V8 to nie należy kupować wersji R6 po prostu.Zamieszczone przez Ined
To tak troche jak w mocno oklepanej frazie "chwalisz się czy żalisz".
BMW produkowało e32 napędzane M30B30 do końca produkcji modelu, wbrew ogólnej opinii na ten temat, wikipedii czy gdziekolwiek to napisali.
Zapewne "na złość" klientom kochającym V8 i wbrew własnej polityce :D
Ostatnio edytowane przez sz4l0ny ; 24-07-2013 o 13:07
Czarne e32 w benzynie!
hmmm a ja zawsze myślałem że polift to wraz wprowdzeniem 740stki pod koniec 91r i zastąpieniem 735i 730 m60 w IIpołowie 1992r wraz ze zmianą na poliftową m30b30(chodzi o środek ) mogę się mylić ale jestem tylko człowiekiem:)
witam i jak kolejne e32 i szczęśliwego posiadacza :) może kolega ma poliftowy środek itp ???