Benzyny te¿ pali du¿o jad±c po mie¶cie patrz±c na komputer, albo ile km zosta³o do koñca to wychodzi jako¶ 1 z³ na 1km:-\ Przep³ywka mechanik twierdzi ¿e sprawna podlaczyl swoj± w celu sprawdzenia, on twierdzi ¿e moje auto jest w du¿o lepszej kondycji ni¿ jego, silnik pracuje idealnie i przyspiesza du¿o szybciej jak jego auto owszem to prawda s± dni kiedy one idzie naprawdê jak wsciekle, momentami ciê¿ko je opanowaæ :-P widocznie on trafi³ na tak± chwilê, ale s± te¿ sytuacjê gdzie ju¿ nie ma tego demona prêdko¶ci i na LPG i na pb. Dlatego przysz³y mi do g³owy te ¶wiece jeszcze, kiedy mechanik sprawdzi³ moje auto i oznajmi³ ze jest w porz±dku mechanicznie, a pamiêtam jak wymieni³em ¶wieczki u innego go¶cia który mi zakladal gaz to w³a¶nie by³ strasznie zdziwiony, ¿e tak ma³o zap³aci³ za te ¶wiece, tylko znowu kole¶ kumaty kupowa³ w sklepie, wiec jakie prawdopodobieñstwo, ¿e wzi±³ albo dali mu ¼le? :-\
firmy liquy moli
jeden jest do czyszczenia wtryskiwaczy a drugi do zaworów, jeden by³ w wiêkszej butli (chyba ten od wtryskiwaczy) a drugi w mniejszej i trzeba by³o wlac dwa? na bak, cena oko³o 20z³/szt
bra³em oba ale efekt chyba by³ po tym od zaworów i po wymianie ¶wiec na te LPG1.
je¶li od³±cze aku i wyresetuje wszystko, nastêpnie jak bêdê je¼dzi³,tylko po mie¶cie to spalanie nie wzro¶nie mi dopiero jako¶ masakrycznie?
zrób ze 100km na samym pb i sam ocenisz czy auto lepiej jedzie czy nie,masz lpg wpiêty pod sondy?
Bêdzie pali³ 3 razy tyle a z wydechu bêdzie pachnia³o ró¿ami.
Jak jest wszystko sprawne to reset mu nie zaszkodzi. Czasem pali nawet mniej.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
Chyba mam wpiête pod LPG poniewa¿ jak wejdê w program o gazu sondy pracuj±
Ja powiem tak, zak³ada³em tu temat jakie ¶wiece kupiæ , kupi³em 2 elektrodowe, niby lepsze do gazu, lecz by³ problem , czasem przerywa³ i czasem wrêcz gas³.... nowe ¶wiece ... no troche denerwuj±ce... wykrêci³em ¶wiece i zrobi³em co¶ banalnego , sposób stosowany w komarkach :) zmniejszy³em przerwê na oko bo nie mam szczelinomierza , i do dzi¶ dnia je¿d¿ê szczê¶liwie piêknie pracuj±cym silniekiem , czasem czuje na wolnych lekki uskok na obrotach ale to wyczuje tylko osoba przewra¿liwiona :D wiêc ja proponuje sprawdziæ taka mo¿liwo¶æ , dobra iskra to podstawa, a nowe to nie znaczy ¿e przerwa w nich jest idealna