Witajcie, jestem świeżym nabywcą BMW 745i z 2003 roku, miała być e38 z silnikiem V12, jest v8 i jest radość, panowie jest radość. Pozdrawiam i proszę o pomoc jeśli takowej będe potrzebował.
Witajcie, jestem świeżym nabywcą BMW 745i z 2003 roku, miała być e38 z silnikiem V12, jest v8 i jest radość, panowie jest radość. Pozdrawiam i proszę o pomoc jeśli takowej będe potrzebował.
Witamy na forum ;)
Warmia i Mazury rośnie w siłę :)
Milego użytkowania forum.
Z ogarnięciem auta nie będziesz miał problemu, w Dąbrowie masz dobrego fachowca :)
Zapodaj foty auta.
Pozdro
W I T A M
no i zdjęciami się chwal
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
pozdrawiam.Można się zgadać,z chęcią się przymierzę
Witam i ja. Niemal codziennie jestem w bartach także może kiedyś się spotkamy na mieście.Wrzuć jakieś zdjęcia , żebym wiedział komu mrugać jak coś :D. Pozdro
Witamy na 7er kolejne e65 :)
Witam i ja...:D
Ps. Czekamy na fotki...:p
Witajcie i dzięki za przywitanie, fotki wrzucę dopiero jak ją podszykuję, bo kupiłem lekko zaniedbaną, technicznie ok ale kosmetycznie no jest co robić. Ale juz za 3 tyg jest szansa że będzie lśnić. Pozdrawiam
Siemanko!!!!
Daj foty teraz i daj potem. Pochwalimy Cię jak odpicujesz bawarę :)
właśnie ją odebrałem od znajomego blacharza a oto fotki. Wreszcie mam ją
pięknie piszecie co planujecie u siebie zrobić. No i złapałem bakcyla. Będę informował.
Wstępnie plan na kierownicę i troszkę zmian przy użyciu NCS jak mi się uda.
Nadmienię że była uderzona w przód tzn zdjęty zderzak i prawa lampa no plus parę drobiazgów.