Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 71

Wątek: [ pozostale] Fotele E65 - ważne przy kupnie auta

I o to chodzi. Przecież trzeba czerpać radość i przyjemność z jazdy :)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Zaawansowany Użytkownik Awatar tiger81
    BMW
    E63 645Ci było E65 745i
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191
    Cytat Zamieszczone przez tiger81
    Aldik te co wkleiłeś zimą napewno będą zimne. Welur też marznie a w tym przypadku rozchodzi się prawdopodobnie o samochód z italii i foteli nawet nie zagrzejesz niczym innym jak własnymi 4 literamy
    welur zimą wcale niemarznie i jak siadasz to nieczuc takiego zimna jak na skorze, a tu wysmiewaja welury i piszczą jak niema grzania, a ja mam welur i grzanie ;)
    Tu się zgodzę, poprostu nie czuć takiego zimna jak na skórze ale też troche marznie. Druga sprawa to ze wiele szybciej się ogrzewa z temp ciała dlatego wiele osób twierdzi że nie marznie. Proponuje pozostawić samochód przez 8 godz na mrozie 15 C i przemrozi cały fotel wraz z konstrukcją i gąbkami. Miałem tez kiedyś 528i na welurze bez grzania, także informacje nie są wyssane z palca.

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Ja grzania u siebie użylem słownie ze 3 razy, w fotelu pasażera to już częsciej bo każdy chce zobaczyć jak to działa ;)
    Moja Pani nie wiedziała o tej opcji i kiedys, gdy jej włączyłem (tak ukradkiem) po kilku chwilach stwierdziła, że chyba ma gorączke ponieważ nagle zrobiło jej się gorąco ;D ;D
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez tiger81
    Cytat Zamieszczone przez Bezi
    ja nie mam grzanych foteli u siebie i troche sie tym martwie...az sie zdziwilem ze nie ma ale bylo okazja brac w dobrej cenie e65 to :what: wzialem.... :D ...a teraz jakos sie tym strasznie nie martwie...przynajmniej dzieci bede miec........a tak na powaznie to jak masz webasto to az tak strasznie nie jest zimno ;)
    Co Ty wypisujesz? Brak grzanych taboretów skórzanych w dodatku w E65 to tragedia i chyba tylko Marianno Italianno jest do tego zdolny żeby zamówić taki wynalazek.
    Takie rzeczy powinny być już na wyposażeniu standardowym skórzanych foteli w samochodach tej klasy jak i grzane koło kierownicy - też robi robotę i zalicza się do luksusu, a 7er to jest luksus.
    Ja wypowiem sie w takim sposób abyś mnie najlepiej zrozumiał - jeżeli Twoja E65 nie miałaby grzanych foteli i byłaby w cenie (osiągalnej dla mnie :D) to i tak bym ją kupił :)

Jednak fakt że grzanie itp powinno być w standardzie - bo chyba nawet w E38 było !?

Co do materialy to si ejuz wypowiedzialem :D

nie wszystkie E38 maja grzanie wiec to tez nie jest standard ;D
    Jak na górze tak na Dole , Jak w środku tak na zewnątrz..

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Za małolata pracowałem w Mc Donald's, przyszła pewnego dnia pani i zamówiła cheesburgera bez sera. :x Na nic zdały się Nasze tłumaczenia, że to bedzie hamburger i nie musi dopłacać do cheesburgera. Chciała Cheesa bez sera to zapłaciła 40 gr więcej. Nasz klient Nasz PAN ;D
    Płacisz wymagasz i dlatego w wyposażeniu BMW zdażają się takie dziwne konfiguracje. ;)
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez radoshb
    Za małolata pracowałem w Mc Donald's, przyszła pewnego dnia pani i zamówiła cheesburgera bez sera. :x Na nic zdały się Nasze tłumaczenia, że to bedzie hamburger i nie musi dopłacać do cheesburgera. Chciała Cheesa bez sera to zapłaciła 40 gr więcej. Nasz klient Nasz PAN ;D
    Płacisz wymagasz i dlatego w wyposażeniu BMW zdażają się takie dziwne konfiguracje. ;)
    Z 10 lat temu spotkałem E32 z niezłym wypasem (skóra, Asc, rolety ble ble ble) aaale bez klimy, bo sobie niemiec taką wersje zarzyczył !

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    gdybym kupowal nowe tez bym z wielu bajerów zrezygnowal, np z fabrycznej nawigacji ktora kosztuje majątek, niegada po polsku i kazde inny tom tom za 500zl jest lepszy, tyle ze niewbudowany w auto, i jak czesto jej uzywamy?? wtedy mozna do tej szybki przyczepic no chyba ze ktos nacodzien jezdzi po masło do sklepu z nawigacją

BMW
    740xd f01
    Ja akurat lubie navi - pare słów po niemiecku czy angielsku to chyba każdy załapie - po za tym co ori to ori :D Nie lubie żadnych dodatków jak np tom-tom ;) Chociaż przyznam ze chyba przeginają z dopłatami za to...

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Wracając do foteli grzanych czy nie to okazuje się , że każdy fotel w E65 jest grzany nawet Italiano. Koszt prdukcji fotela grzanego od niegrzanego jest znikomy dlatego każdy jest grzany ale już nie każdy ma "oficialny" przycisk grzania. Nie opłacało się w E65 robić oddzielnej lini dla foteli niegrzanych !!
    Pić trzeba ! Jeść można !

Uprawnienia umieszczania postów