Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 76

Wątek: BMW M5 e60 a LPG

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez EVAN Zobacz posta
    Taką M-ką nie jeździ się po bułki. Ktoś kto kupuje auto , które ma ponad 500KM i napęd na tył nie wydaję furmanke kasy, żeby się wolno toczyć. To auto stworzone do upalania.
    I tutaj można się zdziwić, przeglądałem kiedyś ///M forum i natrafiłem na temat pewnego posiadacza M5 E39, który użytkuje to auto(od nowości) tylko do dalekich tras i zgodnie ze sztuką, więc można stwierdzić że trafiają się tacy maniacy, ale to chyba ten jeden jedyny w PL :D Tak że jak szukać takiego bolidu, to tylko za granicą, gdzie są jeszcze prawdziwi miłośnicy a nie namiętni upalacze :D
    Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 17-07-2013 o 21:58
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    I tutaj można się zdziwić, przeglądałem kiedyś ///M forum i natrafiłem na temat pewnego posiadacza M5 E39, który użytkuje to auto(od nowości) tylko do dalekich tras i zgodnie ze sztuką, więc można stwierdzić że trafiają się tacy maniacy, ale to chyba ten jeden jedyny w PL :D Tak że jak szukać takiego bolidu, to tylko w krajach gdzie są jeszcze prawdziwi miłośnicy a nie namiętni upalacze :D
    oczywiście kobieta i kochanka niepaląca a gość był doktor po 60 :)
    to jak ja napiszę na forum XXXX , że kopce codziennie inną pannę to na innym opiszą wzorowy przykład poprawnego faceta :) ?

@Bezi
    zaskoczysz wszystkich http://allegro.pl/renault-megane-cou...373426070.html
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 17-07-2013 o 22:07

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez olejus Zobacz posta
    oczywiście kobieta i kochanka niepaląca a gość był doktor po 60 :)
    to jak ja napiszę na forum NI , że kopce codziennie inną pannę to na innym opiszą wzorowy przykład poprawnego faceta :) ?
    Dałem Pawełku taki przykład specjalnie, niby mało prawdopodobny a jednak w kraju nad Wisła też cuda się zdarzają :) Wacka nie dam sobie obciąć bo człowieka na oczy nie widziałem, ale równie dobrze ktoś z zewnątrz popatrzy na którąś z naszych forumowych E32 czy np E38 Wiktora82 i też powie, że w ch*ja to my a nie nas.... a tu zonk, bo to jawa a nie sen :D

A co do tych panien to ja Cię tam rozliczał nie będę :707:
    Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 17-07-2013 o 22:11
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

BMW
    No bez lpg ale tutaj spalanie nie będzie większe niż 15 w mieście to można to udźwignąć jakoś. Bo przy eMce te 22 to raczej norma będzie i może lepiej jeździć taksom do roboty :)

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    krół sie bawi płaci zlotem.... chcesz M5 to wiesz ile to kosztuje i tyle. Jak kogos nie stac to jezdzi na gazie, jak stac to na Pb, a pierdzielenie ze stac mnie na Pb ale zakładam LPG bo oszczedzam..... moge porownac do np, "stac mnie na piwo po 5zł ale pije takie po 2 zł bo oszczedzam"

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Niech każdy jeździ na czym chce - jego sprawa i jego portfel. Patrz na swój.

BMW
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    krół sie bawi płaci zlotem.... chcesz M5 to wiesz ile to kosztuje i tyle. Jak kogos nie stac to jezdzi na gazie, jak stac to na Pb, a pierdzielenie ze stac mnie na Pb ale zakładam LPG bo oszczedzam..... moge porownac do np, "stac mnie na piwo po 5zł ale pije takie po 2 zł bo oszczedzam"
    Bezi siano majet także myślę że tu chodzi o to ... 500 km na lpg i odloty.pl za free ... czemu nie :D

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    Dokładnie.. a jak ja napisałem ze do swojego nigdy śmierdziucha nie założe to ze jestem żenujący,
    Krzywy zacznij robic z 50tys kilometrow rocznie swoim 750 i wtedy pogadamy.

Wszyscy co kozacza ze gaz to fuj i maja duzo do pogadana o zapalniczkach i innych "junkersach" ale jak jest zlot to zaraz jeczenie ze 200km to juz im za daleko bo koszty, bo za drogo za pobyt i cala reszta innych wyimaginowanych powodow a podobno ich na wszystko stac :D

Ogolnie nie ma co sie ciskac - skoro Bezio chce gaz do M5 to niech wsadza, zaden post za lub przeciw LPG tego nie zmieni.
    Jego auto i jego decyzja.

Ostatnio edytowane przez BOSS ; 17-07-2013 o 23:33
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Jest dokładnie tak jak pisze BOSS ja kupiłem 3.0d bo robię przynajmniej 50 tys w roku ,gdybym jezdził jak krzywy ,czyli w koło komina ,czyli mało to czemu nie V12 :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar slowik871
    BMW
    Bmw E38 735iA,Bmw e39 530dTouring,BMW535DTouring
    Bezi a może e60 535D bi turbo plus jakiś wirus, sam tak mi kiedyś polecałeś:D ja ze swojej jestem bardzo zadowolony i seryjna moc mi wystarcza a samochód bardzo oszczędny:D

,,535d , to tylko Chip na 360KM i ponad 700Nm i urywa wszystko
    Jechałem takim kilka razy do Katowic po A4 śr prędkośc około 160km/h spalanie 10L
    We Wrocku w korkach 13L
    Przyśpieszenia na poziomie A8 4,2 Tdi po chipie
    Mega dobre auto, tylko trzeba dbać.''
    Ostatnio edytowane przez slowik871 ; 18-07-2013 o 03:38