Mój uniak ma 11 lat zwyklorza i trzyma ciśnienie po 10 bar na cylu ;) , ja tam lubię gaz ale zgodzę się że do klasyka to on nie pasuje, ale do powszechnej fury o którą jest jeszcze łatwo to tylko gaz wrzucić Po co oszukiwać samego siebie i jeździć na PB, i co kupisz jakiegoś używanego 5 latka wycałujesz go pojeździsz drugie 5 lat i opychasz bez skrupułów a co przez te 5 lat ile oszczedzisz jeżdząc na LPG i do tego gówno mu się od niego stanie ;)
Pierwsza E32 z gazem okej niech już będzie marudziłem ale jak się ogarnąłem że mogę tak tanio popierdzielać 3.5 to aż silnik nie stygł a obecną krówką bez lpg z czego się na początku cieszyłem wleje za 100 zł i mam koło 17 litrów PB więc co? niestety nie pojeżdżę zbytnio i 7er wychodzi mnie jak z taxi ;p 1zł/ 1km :P
Więc podsumuje każde nowsze auto tylko z LPG jak nie ma to natychmiast założyć, Klasyk? Lepiej jak nie ma LPG ale jak ma to też na nim jeździć życia już i tak autu nie uratujesz i tak, A jak nie ma to też nie zakładać bo po co.
ps. Przebieg mojego 7era od początku roku wyniósł 400km, myślę że do końca roku wyjdzie koło 1000 na ciól mi lpg do niedzielnego auta :D ale do użytkowego a i owszem w 3 miesiące 16 tyś kilometrów aż boje się policzyć ile bym przepłacił jeżdząc nim na PB :D