dlaczego żenada? dlaczego tak piszesz jak mam odmienne zdanie od ciebie? ja poprostu nie lubie smierdzącego gazu, i wszystkich wyjebanych. silników przez gaz, a dalaczego? co zodziennie od 6lat grzebie sie wlasnie przy silnikach i autach, z tego zyje i wiem w jakim stanie jest silnik ktory od kilku lat jezdził na gazie, wiecznie są problemy. Ja może nie wszystko ale wiekszości jak ktos przyjezdza z problemem ze silnik nie rozwija pełnej mocy lub jakas tam kontrolka sie swieci i widze LPG to odsyła z kwitkiem, bardzo bardzo duzo warsztatów tak robi wiec robie i ja, a jak juz kupiłem sobie V12 to wiedziałem ile to pali i leje bez bulu a nie przerabiam na inne ALTERNATYWNE paliwa, Jak bmw fabrycznie zamontuje gaz to wtedy ja tez. A jak poczytasz tutaj na forum ze cos kumus szarpie lub się silnik grzeje to 99% auto jest na LPG. A wiec suma: ja mam żenujące zdanie bo nie lubie LPG i tyle, nigdy swego auta nie przerobie na gaz z zapalniczek, dla mnie żenada to podjechać "kajenką" pod dystrybutor LPG.