Każdy ma swoje zdanie osobiście nie chcę nikogo urazić ale jeżdzić M-ką w gazie to tak jak dmuchać dmuchaną lale......kwestia oszczędności do mnie nie przemawiają:p dobrze ze motocykle są wolne od takich modyfikacji![]()
Każdy ma swoje zdanie osobiście nie chcę nikogo urazić ale jeżdzić M-ką w gazie to tak jak dmuchać dmuchaną lale......kwestia oszczędności do mnie nie przemawiają:p dobrze ze motocykle są wolne od takich modyfikacji![]()
Zgadzam się z tobą slowik871 w 100% też mam motocykl-zarąbiste lekarstwo na brak M5
to dlaczego moje posty są kasowane? dlaczego mojego zdania nie moza uszanowac z "tolerancją"? dlaczego ja moge miec inne zdanie, a jak juz mam to jestem "uciszany"? dlaczego jak bezi mnie obraża mowiac ze moje auta to żenada to jego posty sa dalej widoczne? świństwo wiesz cortez....
Ostatnio edytowane przez krzywy191 ; 18-07-2013 o 22:21
Jakbyś nie zauważył to posty Beziego też sprzątam. Innych też. Mielicie o tym gazie aż się rzygać chce. Każdy musi mieć ostatnie zdanie- nikt nie odpuści. Dlatego ja będę miał ostatnie zdanie i zamykam temat.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
krzywy191
Jeżeli chcesz to mogę cały wątek usunąć i wtedy nie będzie widać moich postów też.
Jeżeli chcesz to daj znak na PW
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."