Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 76

Wątek: BMW M5 e60 a LPG

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez Roobs Zobacz posta
    P@weł ta "Renówka" to taka sobie;/ Przymierzałem się i poza wyglądem nie widziałem argumentów.
    @Roobs ja tylko dałem taki przykład. Sam nawet nie siedziałem w takiej.
    Chociaż tutaj moc 321 KM robi pewnie dobrą robotę http://otomoto.pl/renault-megane-lim...C29575724.html

Natomiast jeździłem Corsą OPC 197 KM i pomimo, że te auto w dobrym stanie ma cenę tej meganki to radość jazdy była zajebis.... http://otomoto.pl/opel-corsa-1-6-opc...C29943047.html

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Kupując auto nigdy nie kieruje się " za kilka złoty". Gdy przeglądam oferty klikam zawsze "Od najwyższej" :D

Nie raz myślałem o M5 ale teraz zdecydowanie celuje w M4, właśnie dlatego że to ma być "Radość z jazdy" :)
    Ostatnio edytowane przez Roobs ; 17-07-2013 o 19:02

Zaawansowany Użytkownik Awatar dray
    BMW
    Alpina B10 V8 + X5 4.6is + 320d
    M6 E60 i upalanie? Zapomnij...

Kilka minut zabawy - choinka na liczniku, tryb awaryjny i koniec zabawy. Samochód ostygnie kontrolki gasną.
    http://7er.pl/signaturepics/sigpic5639_1.gif
    B10 V8 #282

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Ostatnie "cywilne" wersje tj 545 i 550 to jak najbardziej trafiony wybor - na gazie smigaja bez problemu, mocy nie brakuje a jak do tego spieta jest skrzynka manualna to banan z twarzy nie schodzi :)
    Koszty utrzymania mieszcza sie w granicach rozsadku :)
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    A ja znowu Pejtona kupiłem najtańszego na allegro do kilku poprawek, z komisu, bez paliwa, i jak narazie odpukać zadowolony jestem :D

BMW
    No bez lpg ale tutaj spalanie nie będzie większe niż 15 w mieście to można to udźwignąć jakoś. Bo przy eMce te 22 to raczej norma będzie i może lepiej jeździć taksom do roboty :)

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    krół sie bawi płaci zlotem.... chcesz M5 to wiesz ile to kosztuje i tyle. Jak kogos nie stac to jezdzi na gazie, jak stac to na Pb, a pierdzielenie ze stac mnie na Pb ale zakładam LPG bo oszczedzam..... moge porownac do np, "stac mnie na piwo po 5zł ale pije takie po 2 zł bo oszczedzam"

BMW
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    krół sie bawi płaci zlotem.... chcesz M5 to wiesz ile to kosztuje i tyle. Jak kogos nie stac to jezdzi na gazie, jak stac to na Pb, a pierdzielenie ze stac mnie na Pb ale zakładam LPG bo oszczedzam..... moge porownac do np, "stac mnie na piwo po 5zł ale pije takie po 2 zł bo oszczedzam"
    Bezi siano majet także myślę że tu chodzi o to ... 500 km na lpg i odloty.pl za free ... czemu nie :D

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Niech każdy jeździ na czym chce - jego sprawa i jego portfel. Patrz na swój.

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    Dokładnie.. a jak ja napisałem ze do swojego nigdy śmierdziucha nie założe to ze jestem żenujący,
    Krzywy zacznij robic z 50tys kilometrow rocznie swoim 750 i wtedy pogadamy.

Wszyscy co kozacza ze gaz to fuj i maja duzo do pogadana o zapalniczkach i innych "junkersach" ale jak jest zlot to zaraz jeczenie ze 200km to juz im za daleko bo koszty, bo za drogo za pobyt i cala reszta innych wyimaginowanych powodow a podobno ich na wszystko stac :D

Ogolnie nie ma co sie ciskac - skoro Bezio chce gaz do M5 to niech wsadza, zaden post za lub przeciw LPG tego nie zmieni.
    Jego auto i jego decyzja.

Ostatnio edytowane przez BOSS ; 17-07-2013 o 23:33
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!