Taaaa, Pejton lepszy Passat :D
Taaaa, Pejton lepszy Passat :D
W sumie 550i 545i , całkiem niezła opcja.
Ale tylko touring :P
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
we wro jeździ już jedno m5 na ropę :) wiec na gaz tez może być . swoją drogą trzeba miec fantazję zeby zrobic pełem m5 pakiet nie mylić z m pakietem w dizlu . słyszałem ze ma wejść akcyza na gaz lpg także nie wiem czy bedzie to miało jakiś sens . patrzac na ceny paliw dzisiaj pb95 tankowałem za 5,79 chyba zaczne eździć rowerem
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
W PL auto to tylko z polecenia. Ogólnie, jeżdżenie dalej jak 100 km to strata czasu. Rozmawiałem z kolegą który ostatnio kupił S-klase, stwierdził że ostatni raz w PL kupuje bo tu praktycznie same "wały" .
M5 może mają dosyć małe przebiegi ale.... Taką M-ką nie jeździ się po bułki. Ktoś kto kupuje auto , które ma ponad 500KM i napęd na tył nie wydaję furmanke kasy, żeby się wolno toczyć. To auto stworzone do upalania. Więc najczęściej są to umęczone samochody. A jeśli ktoś ma M-kę w dobry stanie to za klika złotych jej nie sprzeda. Taka 545i w kombi to bardzo fajna opcja ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
I tutaj można się zdziwić, przeglądałem kiedyś ///M forum i natrafiłem na temat pewnego posiadacza M5 E39, który użytkuje to auto(od nowości) tylko do dalekich tras i zgodnie ze sztuką, więc można stwierdzić że trafiają się tacy maniacy, ale to chyba ten jeden jedyny w PL :D Tak że jak szukać takiego bolidu, to tylko za granicą, gdzie są jeszcze prawdziwi miłośnicy a nie namiętni upalacze :D
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 17-07-2013 o 22:58
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
oczywiście kobieta i kochanka niepaląca a gość był doktor po 60 :)
to jak ja napiszę na forum XXXX , że kopce codziennie inną pannę to na innym opiszą wzorowy przykład poprawnego faceta :) ?
@Bezi
zaskoczysz wszystkich http://allegro.pl/renault-megane-cou...373426070.html
Ostatnio edytowane przez olejus ; 17-07-2013 o 23:07
Dałem Pawełku taki przykład specjalnie, niby mało prawdopodobny a jednak w kraju nad Wisła też cuda się zdarzają :) Wacka nie dam sobie obciąć bo człowieka na oczy nie widziałem, ale równie dobrze ktoś z zewnątrz popatrzy na którąś z naszych forumowych E32 czy np E38 Wiktora82 i też powie, że w ch*ja to my a nie nas.... a tu zonk, bo to jawa a nie sen :D
A co do tych panien to ja Cię tam rozliczał nie będę :707:
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 17-07-2013 o 23:11
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
P@weł ta "Renówka" to taka sobie;/ Przymierzałem się i poza wyglądem nie widziałem argumentów.