Wiec obiecana relacja.

Miesny z Czarkiem730 wywachali zajazd niedaleko od Janek i pojechalismy.
Bylismy tam o 22:00 i...??
Mily akcent. Pelna kultura, pytania co i jak.
Rozmawialismy z kierownikiem (wlascicielem?)
Przedstawilem sprawe jasno. Bedzie 35 aut, czyli pewnie z 40-50 osob i co on na to?
Najwazniejsze - parking jest zapewniony, a z tym jest przewaznie problem.

Jesli sie zdecydujemy (czas nagli) to gosc zapewnia nam osobna sale z obsluga (nie czekamy na kelnera ;)), muzyka i przykladowe menu:
- zupa do wyboru
- rumsztyk z poledwicy z surowkami plus ziemniaczki
- ciastko (chyba szarlotka jak pamietam) plus kawa/herbata

To ma byc za cene okolo 50 pln na twarz, ale trzeba sie okreslic.

Nie wspomne o tym ze jest sporo fajnych plenerow do zdjec (Wojtek, Anatol :] ).

Jasne ze ktos powie daleko.
Ja mam z domu duuuuzo dalej a na pewno bede tam jezdzil z rodzina. Fajne miejsce - w niedziele jest nawet klown ;) , ale to dla dzieci.

Drogo?
Jak pamietam za niewielkiego steka w Jeff`s zaplacilem 50 PLN i nie bylem zadowolony i nie tylko ja. To sprawa otwarta i nie dyskusujmy o tym

i sprawa najwazniejsza.
Porobilem kilka fotek, ale w nocy i srednie sa. Na stronie www.oycowizna.pl zobaczycie jak to wyglada i nie sa to przebarwione zdjecia.

Tyle z mojej strony.
Sadze ze teraz jest kwestia co forumowicze na to.
Jesli idzie o rezerwacje (i koszty) to moge to przyjac na klate, ale konieczne sa szybkie i zdecydowane ruchy.
To ze Wroclaw (pozdrawiam :) ) nie spieszy sie z propozycjami szamki dla Anatola to nie oznacza ze u nas ma byc tak samo. Zrobmy krok na przod! Michu z wrocka ma chyba najdalej, a pozniej niech zaluja Ci co nie dali rady!
Zlot oficjalny na pewno bedzie lepszy :P
Czekam na odzew bo chyba lepiej po kilku godzinach stania na Cargo udac sie gdzies w przytulne miesjce.
Noclegi sa od reki ale bardzo drogo. 250 PLN za pokoj 2 osobowy wiec raczej odpada. Szkoda kasy!
Slowik cos mowil ze ma taniej w okolicach placu zawiszy